TRAD.ATTACK! LÕPETAS UUE ALBUMI SALVESTAMISE

Trad.Attack! veebruaris Alexela Kontserdimajas (foto: Silver Tõnisson)

Juba päris pikalt pole midagi kuulda olnud mitmeid auhindu võitnud ja ka välismaal ilma tegevast folkansamblist Trad.Attack!. Sellel on aga hea põhjus – nimelt on bänd salvestanud muusikat oma kolmanda albumi jaoks.

Sandra Vabarna jagas rõõmsaid uudiseid kollektiivi Instagrami kontole üles laaditud videos, mis filmitud Tartus. “Viimased nädalad on olnud päris pöörased. Me lõpetasime [albumi] salvestamise, mis on kõige tähtsam asi ja kõik laulud on nüüd miksimises,” rääkis Vabarna.

Samas on Trad.Attack!-il olnud ka väike tagasilöök. Nimelt tegi kollektiiv augusti lõpus plaadi jaoks fotosessiooni ja nad olid piltidega väga rahul, kuid mõned päevad tagasi said nad nende fotode kohta tagasisidet ja nad hakkasid ka ise mõistma, et pildid ei peegelda bändi muusikat tegelikult kõige paremini. Seega otsustasid nad, et teevad uue fotosessiooni, mis leiab aset lähinädalatel.

Sandra Vabarna ütles videoklipis, et järgmisel aastal ilmuval albumil on juba olemas ka pealkiri ning peagi jagavad nad uudiseid plaadi suurejoonelise esitluskontserdi kohta.

Ansambli Trad.Attack! koosseisu kuuluvad lisaks Sandra Vabarnale ka Jalmar Varbana ja Tõnu Tubli.

Kuula laulu pealkirjaga “Imepuu”, mis on pärit 2017. aasta maikuus ilmunud albumilt “Kullakarva” ja räägib loo imelisest puust, millel kasvasid kuldsed viljad ja lehed. Inimesed käisid neid vilju korjamas ja söömas, aga need ei saanud kunagi otsa:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.