TANEL PADAR AVALDAB NÄDALA PÄRAST OMA ESIMESE ARMASTUSEST RÄÄKIVA LAULU

Augusti lõpus isaks saanud Eesti esirokkar Tanel Padar andis sotsiaalmeedias fännidele teada, et ta annab nädala pärast välja uue singli.

38-aastase Padari uus laul kannab pealkirja “Tartust Pariis” ja see jõuab kuulajateni järgmisel esmaspäeval, 7. oktoobril. Singli refräänis on read: “Sai sellel õhtul Tartust Pariis, armastuse linn oma hiilguses. Sai sellel õhtul Tartust Pariis, kus need eksinud armusid.”   

Loo esmaesitlus toimus eelmisel reedel TV3 saates “Kaks kanget LIVE”, mida saab järele vaadata siit. Tanel rääkis saates, et ühele naisteajakirjale oli vaja paari rida, mis oleks pärit tema poolt kirjutatud armastuslaulust. Nii ajakirja toimetus kui ka Padar ise ei suutnud sellist teksti leida, sest enamus Tanel Padari laulud räägivad kas suhte eelsest või järgsest ajast. Seejärel otsustaski muusik, et teeb loo, mis räägiks armastusest. Lisaks oma kaunile kihlatule Laurenile on Tanel hakanud armastama Tartu linna, nii et seetõttu sai pala pealkirjaks just “Tartust Pariis”. “Seda enam, et aastal 2024 üritatakse Tartus teha maailmarekordit suudlemises,” mainis Padar.

Uue singli kujundus:

Tanel Padari eelmine singel “Maagia” ilmus 9. aprillil ning selle autorid on Tanel Padar ja Kaspar Kalluste:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.