📈 “REPORTERI” MUSATABEL: NUBLU & GAMEBOY TETRIS ON ENDISELT VÕITMATUD, TEISELE POSITSIOONILE MAANDUS LIIS LEMSALU

Juba viiendat nädalat järjest asub nublu ja Gameboy Tetrise kakskeelne hitt “für Oksana” Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” vaatajate koostatud muusikatabelis Eesti TOP 10 esikohal.

Video “für Oksana” režissööri Marta Vaariku sõnul püüdis ta videos näidata, kuidas idee või unistus kellestki on alati kaunim kui päriselu ise. Nublu unistab valgel hobusel istuvast Oksanast kui ideaalsest naisest, tegelikult näeme peagi, et ta on päris inimene oma veidruste ja omapäradega. “Ja loodetavasti näevad kõik tüdrukud, et kui keegi sulle laksu vastu tagumikku annab, siis seda ei pea tolereerima.”

Kõrge teise positsiooni võttis Eesti TOP 10-s enda alla uus tulija – Liis Lemsalu värske, positiivsest energiast pakatav singel “Kehakeel”, millele on filmitud ka hoogne tantsuvideo. “Esimesest kuulamisest alates teadsin ma, et just sellist pala oleks mul endale vaja. Minu manager Sandra Sersant nägi veebruaris Anna Puu esitust Soome Muusikauhindadel ja tegi peale seda kõik, et me saaks selle laulu ka minu repertuaari. Lõpuks, kui soomlased andsid rohelise tule, olime me väga põnevil – selle looga oli algusest peale väga eriline tunne sees,” kommenteeris Liis laulu ilmudes.

Oma 13. tabelinädalal hoiab kolmandast kohast kinni Grete Paia singel “Kinni mind püüda saa”, mille meloodia sündis juba möödunud aasta augustis, ent sõnad ja produktsioon valmisid sel aastal. Nagu Grete ise naljatades ütleb, on “Kinni mind püüda saa” justkui Saaremaa Valss 2.0, ehk siis veidi tänapäevasem versioon nö saarlaste ja jaanipäeva “hümnist”, mille sõnadest Paia samuti inspireerus.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (20. september):

1 (1) [6] nublu x Gameboy Tetris “für Oksana”
2 UUS [1] Liis Lemsalu “Kehakeel”
3 (3) [13] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
4 (7) [5] Elina Born “Kordumatu”
5 (4) [12] Liis Mäesalu ja Tarvo Valm “Tule nüüd”
6 (2) [8] NOËP feat. Chinchilla “fk this up”
7 UUS [1] Lauris Reiniks “Lendame koos”

8 (5) [3] Must Hunt “Rändaja”
9 UUS [1] Tarvo Madsen “Mul läheb hästi”
10 (6) [2] Terminaator “Tunneli lõpus”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord sööstavad võistlustulle:

  • Doktor Normal “Chase Da Flow”
  • Kadi Toom “On mis on”
  • Merike Susi “Positsioon”

Hääletada saab siin.

Täpselt aasta tagasi valitses Eesti TOP 10-t Elina Borni ja Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, kahe aasta eest tõusis esinumbriks Põhja-Tallinna singel “Olen valmis” ning aastal 2016 kuulus kuldmedal Getter Jaani, Grete Paia & Uku Suviste hitile “Teemant”. Meenutada võiks neist seekord Põhja-Tallinna lugu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.