MICK & ANGEELIA PEDAJA EHK MIANG ESITLEB FOTOGRAFISKAS ALBUMIT “LIFE OF PATTERNS”

MIANG (foto: Siiri Kumari)

Laupäeval, 5. oktoobril esitleb MIANG Telliskivi Loomelinnakus asuvas Fotografiska Tallinnas albumit “Life Of Patterns”.

“Esitlesime esimest korda albumit juuli lõpus Hoovuse nimelisel üritusel kahekesi koos Angeeliaga, seekord on meiega laval veel Rauno Vaher trummidel. Kuna muusika ja meeleolu on meile väga olulised, siis kutsusime sõbra Peeter Ehala (TIKS) plaate mängima,” kommenteeris Mick Pedaja MuusikaPlaneedile.

Fotografiska (Telliskivi 60a/8) uksed avatakse 5. oktoobril kell 21, kontsert algab tund aega hiljem. Piletihind on eelmüügis 15 ja kohapeal 17 eurot. Kuni 12-aastased lapsed pääsevad kontserdile tasuta.

MIANG on 2019. aastal sündinud indie/ambient koosseis, mis seob endaga ühte muusikutest paari Mick ja Angeelia Pedaja.
MIANG-i muusikaline kõlapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt kui ka elektroonilisse põimununa. Debüütalbum “Life Of Patterns” ilmus selle aasta augustis, seal on kaasategev ka keelpillikvartett Prezioso ning trummidel ja trompetil Aivar Surva.

MIANGi puust USB albumit “Life of Patterns” saab tellida 311.ee lehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.