MICK & ANGEELIA PEDAJA EHK MIANG ESITLEB FOTOGRAFISKAS ALBUMIT “LIFE OF PATTERNS”

MIANG (foto: Siiri Kumari)

LaupĂ€eval, 5. oktoobril esitleb MIANG Telliskivi Loomelinnakus asuvas Fotografiska Tallinnas albumit “Life Of Patterns”.

“Esitlesime esimest korda albumit juuli lĂ”pus Hoovuse nimelisel ĂŒritusel kahekesi koos Angeeliaga, seekord on meiega laval veel Rauno Vaher trummidel. Kuna muusika ja meeleolu on meile vĂ€ga olulised, siis kutsusime sĂ”bra Peeter Ehala (TIKS) plaate mĂ€ngima,” kommenteeris Mick Pedaja MuusikaPlaneedile.

Fotografiska (Telliskivi 60a/8) uksed avatakse 5. oktoobril kell 21, kontsert algab tund aega hiljem. Piletihind on eelmĂŒĂŒgis 15 ja kohapeal 17 eurot. Kuni 12-aastased lapsed pÀÀsevad kontserdile tasuta.

MIANG on 2019. aastal sĂŒndinud indie/ambient koosseis, mis seob endaga ĂŒhte muusikutest paari Mick ja Angeelia Pedaja.
MIANG-i muusikaline kĂ”lapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt kui ka elektroonilisse pĂ”imununa. DebĂŒĂŒtalbum “Life Of Patterns” ilmus selle aasta augustis, seal on kaasategev ka keelpillikvartett Prezioso ning trummidel ja trompetil Aivar Surva.

MIANGi puust USB albumit “Life of Patterns” saab tellida 311.ee lehelt.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.