STEFAN TEGI OMA SUVEHITIST “BETTER DAYS” AKUSTILISE VERSIOONI

Juunikuus singli “Better Days” avalikustanud Stefan jagab YouTube’is loo akustilist versiooni, mis on filmitud Kadrioru Kunstimuuseumis. Klaveril saadab Holger Koot. 

Lugu sündis koostöös kahe inglise laulukirjutaja Katie Sky ja Tara Priya Chandra’ga.

Stefani sõnul on laulul tema jaoks väga isiklik tähendus, kuid kindlasti on lootus paremale päevale niivõrd kõikehaarav, et see võib tähendada erinevatel ajahetkedel erinevaid asju ja iga inimese jaoks on olemas just kindlasti tema enda “better days”

Stefan Airapetjan on Eesti väikelinnast Viljandist pärit armeenia päritolu noor andekas laulja ja laulukirjutaja. Juba väikesest peast laulmisega alustanud Stefan, mis on ka tema artistinimeks, alustas soolokarjääriga alles eelmise aasta lõpus kui ta osales Eesti Laulul ning tuli seal endakirjutatud looga “Without You” kolme parema hulka. Sellega kordas Stefan oma aasta varasemat tulemust kui ta Vajé koosseisus Eesti Laulul samuti kolme parema hulka tuli.

Stefanit saab akustilise kavaga esinemas näha 27. septembril kell 19 Katariina kirikus. Teda saadab noor ja andekas kitarrist Frederik Küüts. Pääsmed on müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.