STEFAN TEGI OMA SUVEHITIST “BETTER DAYS” AKUSTILISE VERSIOONI

Juunikuus singli “Better Days” avalikustanud Stefan jagab YouTube’is loo akustilist versiooni, mis on filmitud Kadrioru Kunstimuuseumis. Klaveril saadab Holger Koot. 

Lugu sĂŒndis koostöös kahe inglise laulukirjutaja Katie Sky ja Tara Priya Chandra’ga.

Stefani sĂ”nul on laulul tema jaoks vĂ€ga isiklik tĂ€hendus, kuid kindlasti on lootus paremale pĂ€evale niivĂ”rd kĂ”ikehaarav, et see vĂ”ib tĂ€hendada erinevatel ajahetkedel erinevaid asju ja iga inimese jaoks on olemas just kindlasti tema enda “better days”

Stefan Airapetjan on Eesti vĂ€ikelinnast Viljandist pĂ€rit armeenia pĂ€ritolu noor andekas laulja ja laulukirjutaja. Juba vĂ€ikesest peast laulmisega alustanud Stefan, mis on ka tema artistinimeks, alustas soolokarjÀÀriga alles eelmise aasta lĂ”pus kui ta osales Eesti Laulul ning tuli seal endakirjutatud looga “Without You” kolme parema hulka. Sellega kordas Stefan oma aasta varasemat tulemust kui ta VajĂ© koosseisus Eesti Laulul samuti kolme parema hulka tuli.

Stefanit saab akustilise kavaga esinemas nĂ€ha 27. septembril kell 19 Katariina kirikus. Teda saadab noor ja andekas kitarrist Frederik KĂŒĂŒts. PÀÀsmed on mĂŒĂŒgil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.