“REPORTERI” MUSATABEL: “FÜR OKSANA” PÜSIB KÕIKUMATULT LIIDRIKOHAL

Kalender näitab küll hirmuäratavat kombinatsiooni – reede ja 13 ning ka ilm on vihmane, aga nublu & Gameboy Tetrise fännid võivad rõõmustada selle üle, et lugu “für Oksana” asub neljandat nädalat järjest Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” vaatajate poolt kokku pandud edetabelis Eesti TOP 10 esikohal.

Tegemist on nublu esimese filmitud muusikavideoga, mis võeti üles Narvas ja Ida-Virumaal. Kakskeelses loos vastutab venekeelsete riimide eest Gameboy Tetris, kelle taga peidab end räppar Pavel Pi, kes on laiemale avalikkusele tuntud 5Miinuse ridadest.

Lähipäevadel täitub “für Oksana” videol YouTube’is 2 miljonit vaatamist. Videos otsib nublu Narva linnas Oksanat, kes on jätnud talle kustumatu mulje. Otsingud viivad ta nii Kreenholmi vabrikusse, Narva Veneetsiasse, linnatänavatele kui teistesse põnevatesse kohtadesse Ida-Virumaal. “Tahtsime näidata kui lahe ja omapärane koht on meie suuruselt kolmas linn Eestis. Narva võttis meid väga soojalt vastu ning kohalikega töötamine oli megatore!” on öelnud režissöör Marta Vaarik.

Eesti TOP 10-ne teisest positsioonist hoiab kinni NOËP-i ja Chinchilla pala “fk this up”, mis tuli eelmisel nädalavahetusel lausa kahel korral ettekandele Telliskivi Loomelinnakus toimunud NOËP-i menukal kontserdil.

Eelmise nädala kuuendalt kohalt kerkis kolmandaks tabeli veteran – Grete Paia singel “Kinni mind püüda saa”, mis on lauljatari esimene üllitis iseseisva artistina pärast aastatepikkust koostööd agentuuriga Moonwalk ja möödunud Eesti Laulul ilmavalgust näinud singlipõhist katsetust Timo Vendt-Mihkel Mattisen tiimiga.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (13. september):

1 (1) [5] nublu x Gameboy Tetris “für Oksana”
2 (2) [7] NOËP feat. Chinchilla “fk this up”
3 (6) [12] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”
4 (4) [11] Liis Mäesalu ja Tarvo Valm “Tule nüüd”
5 (5) [2] Must Hunt “Rändaja”
6 UUS [1] Terminaator “Tunneli lõpus”
7 (3) [4] Elina Born “Kordumatu”

8 UUS [1] Majorlilkween feat. Jarline “Virgho”
9 (7) [3] Synne Valtri Band “Jälle siin”
10 UUS [1] Topeltmäng “Mis ootab ees”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord sööstavad võistlustulle:

  • Lauris Reiniks “Lendame koos”
  • Liis Lemsalu “Kehakeel”
  • Tarvo Madsen “Mul läheb hästi”

Hääletada saab siin.

Täpselt aasta tagasi nautis “Reporteri” edetabelis edu Elina Borni ja Jüri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”. Aastal 2017 tõusis troonile Marju Läniku esitatud “Süda silmades” ning 2016. a. kuulus kuldmedal Getter Jaani, Grete Paia & Uku Suviste ühisele singlile “Teemant”. Kuna esimest ja viimast neist oleme siin varasemalt juba meenutanud, kuulakem täna Marju Läniku laulu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.