📸 GALERII: NÄDALAVAHETUSEL TOIMUNUD NOËP-I KONTSERT OLI TOHUTULT MENUKAS!

Kui NOËP lubab publikule suvist eksklusiivset etteastet, siis selle peavad nad ka saama. Sweet Spot festivali ära jäämise tõttu otsustas Andres Kõpper ehk NOËP korraldada ise ühe mõnusa suvelõpu kontserdi värskes õhkus loome- ja muusikasõprade kohtumispaigas, Telliskivi Loomelinnakus.

Sellest, et publikut on kontserdil murdu, said ürituse külastajad aimu juba enne lava juurde jõudmist, sest sissepääsu järjekord lookles lokaali Kärbes kõrval asuvatest turvakontrollidest kuni Erinevate Tubade Klubini. Õhtu esimestel tundidel valis varajastele külalistele muusikat Carl Tuulik ehk DJ Joshua Stephenz, seejärel tuli Telliskivi Loomelinnakus lavale NOËP-i aktuaalsel singlil “fk this up” kaasa tegev noor Briti lauljanna CHINCHILLA. NOËP astus püünele veidi peale kella 21-te ja küttis publikut poolteist tundi.

Kontserdil kuulis nii NOËP-i tuntud lugusid kui ka veel avalikult esitamata uut repertuaari elus esimest korda lavale läinud koosseisus. Külalisesinejatena esinesid CHINCHILLA ja Sander Mölder. Kohale pidi tulema ka Daniel Levi Viinalass, aga tema jäi Rootsi, kuna ta lennuk oli üle bookitud ja mees jäeti lennukist maha. 

Vaata fotosid laupäeval toimunud kontserdist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.