ANSAMBEL SUVENIIR TÄHISTAB 10. OKTOOBRIL SALME KULTUURIKESKUSES 45. SÜNNIPÄEVA

Aastakümneid Eesti rahvast hullutanud menubänd Suveniir annab üle aastakümnete täiskoosseisus 45. tegutsemisaasta tähistamise puhul 10. oktoobril algusega kell 19.00 Salme Kultuurikeskuses täispika kontserdi.

Kontserdil mängivad kollektiivis läbi aegade osalenud pillimehed ja loomulikult Sirje ja Rein Kurg. Esitusele tulevad kõik parimad laulud. Vahepaladega vürtsitab armastatud naljamees Kaarel Tuvike. Kontsert on vaheajaga.

Koosseis:

Bass – Peeter Jaska
Trummid – Raivo Kull
Klahvpillid – Ülar Tikk
Kitarr – Viktor Loiku
Laul – Sirje Kurg
Laul ja kitarr – Rein Kurg

Pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.