LEHEKAS AVALDAS DEBÜÜTSINGLI

Lehekas on uus rocki-projekt, mille alustalaks on noormees nimega Markus Lehemets, sotsiaalmeediale ning sõpradele ja lähedastele tuntud ka hüüdnime Lehekas kaudu. Varasemalt on ta lavalaudu kulutanud rock-bändis Fuqtual ning kaasa löönud nii mõneski muus bändi- ja ansamblitegevuses. Uue bändi eesmärk on esitada Leheka omaloomingut, mis on oodanud pikalt ilmavalgust tema sahtlipõhjas. Muusika saab olema eestikeelne ning kui tekib tahtmine asja kokku võtta ühe sõnaga, siis selleks sõnaks sobib ideaalselt “küte”.

Projekti debüütsingliks on lugu “Jäävusseadus”, mis lühidalt kokkuvõttes jutustab sellest, kuidas oma elus ei tasu iial jääda ühe koha peale seisma ja tammuma, vaid tuleks anda endast kõik ning nautida seda täiel raual. Loo salvestas Taaniel Bormann, trummide sissemängul aitas hädast välja Sander Lindmäe ning kitarripartiid ja vokaali mängis ja laulis sisse Markus Lehemets.

Kuula lugu Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.