AITA KOOSTADA TOP 10 PINGERIDA GRETE PAIA LAULUDEST!

MuusikaPlaneedis on nüüd taas üks gallup avatud. Seekord asume lugejate abiga reastama Grete Paia laule.

Kuressaare tüdruk Grete Paia on sündinud 27. augustil 1995. aastal. Lisaks laulmisele mängib Grete klahvpille ning muusikat hakkas ta kirjutama 13-aastaselt. Juba 14-aastaselt valmis tal lugu “I’m Over You”, mille eestikeelne versioon “Lõpp sellel lool” oli 2011. aasta alguses raadio Elmar edetabelis kolm nädalat esikohal. Ligikaudu aasta aega oli Gretel oma bänd Paia, millega võideti Noortebändi konkursil Superbänd 2011 tiitel.

Moonwalk agentuuriga liitus Grete aastal 2012. Koos Sven Lõhmusega kirjutatud lugu “Päästke noored hinged” sai üleöö menukaks ning viis Grete Eesti Laulu superfinaali. Võidust jäid puudu vaid mõned hääled, kuid noore ja väikese kogemusega saare tüdruku jaoks oli see rohkem kui võit. 2013. aastal oli Grete Paia Wikipediast enim otsitud Eesti muusik ja tema lugusid kuulati YouTube´ist rohkem kui kellegi teise omi.

Eelmise aasta aprillis teatas Grete, et on lõpetanud koostöö Moonwalkiga ja on sellest ajast iseseisvalt tegutsenud.

Meie hääletuses on temalt võistlustules järgmised laulud:

Armageddon:

Falling:

Kinni mind püüda saa:

Kui isegi kaotan:

Lõpp sellel lool:

Päästke noored hinged:

Püüame droone:

San Sebastiano:

Stories Untold / Rääkimata lood:

Teemant (feat. Getter Jaani & Uku Suviste):

Viirastus:

Warm Nights / Öö meid saadab veel:

Wasted Youth:

Gallupi leiab lehe paremast servast (mobiiliversiooni puhul lehe allosast) ja hääletada saab täpselt nii paljude lugude poolt kui heaks arvate. AGA ainult korra! 🙂 Küsitlus läheb lukku kahe nädala pärast, 10. juulil kell 12:00!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.