KADRI VOORAND ALLKIRJASTAS LEPINGU SAKSA PLAADIFIRMAGA ACT

Kadri Voorandi uue albumi “In Duo With Mihkel Mälgand” annab rahvusvaheliselt välja plaadifirma ACT, kelle all on tegutsenud teiste seas Nils Landgren, E.S.T., Viktoria Tolstoy ja Marius Neset. Plaadilepingu kohaselt jätkab Voorand koostööd ACT’iga ka tulevikus.

“See oli meile Mihkliga suureks üllatuseks, et Siegfried Loch, kes on Saksamaa ja ühtlasi ka Euroopa üks tuntumaid produtsente ja plaadifirma rajajaid, otsustas kevadel Berliinist Münchenisse lennata ainult ühe eesmärgiga, kuulamaks meie duot,” sõnas Kadri Voorand ja lisas, et juba järgmisel päeval potsatas postkasti kiri ettepanekutega edasiseks. “Vanahärra sõitis Eestisse paariks päevaks juttu puhuma, et teada saada, mis imelik tegelane ma olen ja vastupidi. Võtsime ta koos Mihkli ja mänedžeri Marili Jõgiga vastu ning viisime ta minu esivanemate maale, kus sündisid ideed tulevikuks.”

“Uudistest kuulnud kohalikud soovisid palju õnne ja lisasid, et ACT on minu muusikale parim võimalik label Euroopas. Loodan, et neil on siis õigus ja et meie roosa album jõuab tänu sellele suurema publikuni kui see oleks muidu jõudnud. Samuti usun, et ehk annab see väikest mõõdet juurde ka Eesti muusika levikule maailmas, sest mul on võimalus otse soovitada ka teisi Eesti muusikuid,” tõdes Voorand.

Euroopa plaaditurul valitseb jazziliku muusika suunal enamjaolt kaks plaadifirmat, kelleks on ECM ja ACT. Neist esimene on eestlastele tuntud eeskätt Arvo Pärdi muusika maailmale tutvustamise kaudu, ACT on aga tuntud just oma eristuva niši, helide ja hoiaku poolest. Kadri Voorandi album “In Duo with Mihkel Mälgand” ilmub ACT’i märgi alt 2020. aasta alguses.

Kuula Kadri Voorandi albumit “In Duo With Mihkel Mälgand”, mis juhib hetkel Eesti albumitabelit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.