MICK PEDAJA UUS KOOSSEIS MIANG ÜLLITAS DEBÜÜTSINGLI “LIFE OF PATTERNS”

MIANG (foto: Siiri Kumari)

Mick Pedaja on loonud ühes abikaasa Angeelia Pedajaga uue muusikalise koosluse MIANG, kellel ilmub juuli teises pooles album ning täna, 20. juunil, koos muusikavideoga ka esimene singel “Life Of Patterns”.

Sel aastal sündinud indie/ambient koosseisu MIANG muusikaline kõlapilt varieerub erinevate kultuuride vahel nii akustiliselt, kui elektroonilisse põimununa. Esimese singli “Life of Patterns” puhul, mis ilmus koos videoga, sai tehtud koostööd näitlejate Maris ja Kristjan Lüüsi, operaatori Madis Reimundi ning visuaalikunstniku Sander Tuvikesega. Oma panuse albumil annavad erinevad muusikud keelpillikvarteti, flüügelhorni, kitarride, analoogsüntesaatorite näol kui ka mitmete teiste instrumentidega.

Albumi esmaettekanne toimub 25. juulil üritusel HOOVUS 2019, kus lisaks MIANGile astuvad üles Erki Pärnoja & Anna Kaneelina ning Rootsi folkansambel duo Beerten/Finsson.

Laul Spotifys.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.