ILMUB KADRI VOORANDI ALBUM “IN DUO WITH MIHKEL MÄLGAND”

Kolmapäeval, 19. juunil ilmub Kadri Voorandi uus stuudioalbum “In Duo with Mihkel Mälgand”, mis lisab elavesitusele veelgi avarama, produtseerituma dimensiooni, väljendudes õhulistes keelpilli- ja vokaalikihtides, segatuna maitsekate elektrooniliste manipulatsioonide ja beat-elementidega.

Erikülaline NOËP annab oma jõulise panuse loos “What If I Did Kill You” ning ainsa bändiversioonina kõlab “Kuldrenett”, kus liituvad Marek Talts kitarril ja Ahto Abner trummidel.

Originaalloomingule keskendunud kooslus, mille keskmes on vokaali, bassi ja klaveri leidlik improvisatoorne mängumaa sümbioosis elektrooniliste efektide ja hingestatud poeesiaga. Duo ei sea endale stiililisi piire, kokku sulatatakse popi, folgi, jazzi ja isegi roki elemente. Esile tõusevad emotsioon ja omapärased tekstid.

Lugude nimekiri:

1 I’m Not In Love
2 Ageing Child
3 Õhtu
4 Like Yoko and John
5 What If I Did Kill You
6 Kuldrenett
7 I Drove A 1.000 Miles
8 Where Would You Be
9 I Must Stop Eating Chocolate
10 They Don’t Really Care About Us
11 Still In Love

Albumi esitlus ja minikontsert toimub 19. juunil kell 17:15 Tallinnas, Solarise Apollos.

Plaadi avapala “I’m Not In Love” live-esitus EFG London Jazz Festivalil:

Kadri Voorand feat. NOËP “What If I Did Kill You”:

Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand on koos üles astunud mitmetel olulistel jazzifestivalidel nagu Pori Jazz, Jazz Baltica ja London Jazz Festival. Minimalistlikust koosseisust hoolimata on kaks tippmuusikut võimelised looma küllusliku kõlaga maailma, kus julged helimanipulatsioonid toetavad lüürilise ja jõulise kokkupõrkest sündivat andekat eripära.

Sütitavalt energiline eesti jazzitalent Kadri Voorand on vaimustanud juba aastaid nii kodupublikut kui ka jazzisõpru mitmel pool maailmas. Tema kirglik esitusstiil, fantaasiarikkad improvisatsioonid ja isikupärane looming on kompromissitu ja samas kergesti ligipääsetav, tehes relvituks ka kõige skeptilisema kuulaja. Pidev uudsuse otsing ja osalus teiste muusikute projektides nii kodu- kui välismaal on temast teinud eesti ühe armastatuma muusiku ning paljudele kuulajatele on Voorand tuttav ka vokaalkuuiku Estonian Voicesi muusikalise juhi ja lauljana. Jazzikategooriates korduvalt auhinnatud lauljanna (2017. aasta Parim Naisartist ja Parim Jazzalbum Eesti Muusikaauhindadel, lisaks Noor Jazzitalent ja Danske Jazziauhind) on aktiivselt üles astunud ka välismaal, laiendades pidevalt külastatavate riikide nimistut.

Andekas eesti bassist Mihkel Mälgand on osalenud üle 80 plaadi salvestusel ja on mänginud koos paljude jazzi tippnimedega nagu Nils Landgreni, Dave Liebmani, Randy Breckeri, Tim Hagansi, Kurt Ellingi ja Raivo Tafenauga. 2018. aastal pälvis ta Danske Jazziauhinna.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.