RAADIO ELMAR KOOSTATUD EESTI LUGUDE EDETABELIT ASUS JUHTIMA JÜRI POOTSMANNI VÄRSKE SINGEL “ÜKSINDA KOOS”

Foto: Jörgen Paabu

TV3 saate “Eesti otsib superstaari” kuuenda hooaja võitja Jüri Pootsmann avalikustas 3. mail singli “Üksinda koos”, mis valmis laulukirjutajate laagris koos Matias Melleri, Taavi Paometsa, Eva Vaino ja Atso Soivioga. Sellel nädalavahetusel kerkis pala raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis säravaimale kohale.

24-aastane Pootsmann kommenteeris Kanal 2-le, et plaadifirma Universal Music alt välja tulnud laul räägib lahkuminekust. “Aga samas helluse ja helge touch’iga – kõik ei pruugi pekkis olla peale seda.”

Raadio Elmar pingerea teisele astmele langes neli nädalat järjest tipu vallutanud “Loomulik sarm”, mida esitavad Ivo Linna, Karl-Erik Taukar ja ansambel Supernova. Lugu räägib sellest, kuidas laval hakkama saada, kasutades selleks enda loomulikku sarmi ning empaatiat.

Esikolmikule paneb punkti kümnendat nädalat tabelis olev ansambel Supernova, singliga “Sest on aeg”, mis on ühteaegu nii armastuslaul kui ka leebe protestilaul. Loo muusika kirjutas Rainer Michelson ja teksti Urmas Jaarman.

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (15. juuni):

1 (2) [4] Jüri Pootsmann “Üksinda koos”
2 (1) [6] Ivo Linna, Karl-Erik Taukar & Supernova “Loomulik sarm”
3 (3) [10] Supernova “Sest on aeg”
4 (4) [10] The Tuberkuloited “Läänemere aknal”
5 UUS [1] Ott Lepland “Uued ootused”
6 (7) [2] Miljardid “Vari”
7 UUS [1] Öed “Suvemees”
8 (5) [16] Victor Crone “Storm”
9 (6) [3] Kruuv “Tüdruk pika kleidiga”
10 (8) [2] Synne Valtri Band “12 kuud”

Kuna kümne parema seas startisid Ott Lepland ja Öed, siis tuli tabeliga hüvasti jätta nii Liis Lemsalul (lugu “Tähed me jalge all” püsis topis 7 nädalat, parim koht: #3) kui ka Birgitil (“Silmapiir” jõudis viie nädala jooksul neljanda positsioonini).

Järgmise nädala kuuma kümnesse loodavad sisse saada Rasmus Rändvee lugu “Kas süda veel lööb” ja Laura sinku “Keerleme”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.