AASTA METALBÄND TALBOT AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO “INFRA”

Foto: Vilmar Valdmann

Aasta metalalbumi tiitliga pärjatud doom-duo Talbot avaldas uue, järjekorras kolmanda muusikavideo, albumilt “Magnetism”.

“Kõigepealt kuulasin Talboti plaati autos mõnda aega, et leida sealt lood, mis emotsionaalselt mind käima tõmbaks. Loos “Infra” on piisav kogus meloodilisust, mis tekitasid lõpmatuse tunde justkui ulbiks silmad kinni ajuvedelikes ja kondaks mööda plahvatuslikke neuroneid,” kommenteerib video autor Siim Parisoo, kes on Ö Stuudio videokunstnik.

“Muusikavideo loomise käigus kummitasid mind eksistensiaalsed paradigmad: inimelus on justkui midagi maagilist, kuid samas on inimeste eluiga ere välgatus miljonite aastate kõrval muutusi ja arengut. Talbot on igavikumuusika ja “Infra” on osake selle võnkevahemikust,” lisab ta.

Bändil on suvel ülesastumised Intsikurmu Festivalil, Käbliku Beer-Festil ja Skeneraator Festivalil.

Talbot on kahemehe raskemuusika-duo, kes oma kümne tegutsemisaasta jooksul on võitnud muuhulgas kaks korda Eesti Muusikaauhinna ja Skype’i auhinna. Nad on tuuritanud mitmeid kordi Euroopas, kuid ka Jaapanis, Venemaal ja Austraalias ning esinenud muuhulgas ka Roskilde festivalil.

Osta Talboti viimane album siit.

Album Spotifys.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.