EGERT MILDERI UUS MUUSIKAVIDEO VIIB MUUHULGAS PABLO ESCOBARI SUVEVILLASSE

Egert Milderi kaasakiskuvale singlile “U” ilmus tĂ€na suvine muusikavideo, mis on filmitud Colombias.

Vastvalminud video viib vaataja endise narkoparuni Pablo Escobari peohÀÀrberist pisikesse Palomino rannakĂŒlla, sealt vĂ€rvilisse Kariibimere rannikulinna Cartagenasse ja siis tagasi kunagise mĂ”rvapealinna Medellini krimisĂŒdamesse Comuna 13.

“See oli ĂŒks vĂ€ga rets reis ja millised kontrastid! Igatahes on suur rÔÔm seda muusikavideot teiega jagada ja loodan, et leiate sellest enda jĂ€rgmisteks seiklusteks palju inspiratsiooni,” ĂŒtleb Egert.

Singel “U” oli aprillikuus Raadio 2 kĂ”ige mĂ€ngitum lugu ning see on kirjutatud koos kahe andeka muusiku Kaspar Kalluste ja Matteo Capreoliga. Egerti sĂ”nul on tegemist tema esimese 100% armastuslooga ning samuti kĂ€tkeb laul ise endas palju mĂ€lestusi erinevatest pĂ”nevatest paikadest maailmas.

Egert Milder on laulja-laulukirjutaja, kelle esiksingel “Live+Love+Grow” ilmus eelmisel sĂŒgisel ning jĂ”udis Raadio 2 Aastahiti esikĂŒmnesse. Egert osales laulukirjutajana ka tĂ€navusel Eesti Laulul, kus oli kaasautoriks nii ansambli ÖED energiast pakataval laulul “Õhuloss” kui ka finaali jĂ”udnud Kerli Kivilaane esitatud lool “Cold Love”.Kategooriad: Video

Sildid:, , , ,

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: