LAURI PIHLAPIL ILMUS UUS SINGEL JA MUUSIKAVIDEO

Lauri Pihlap rõõmustab fänne värske lauluga “93”, mis on tema esimene singel peale paariaastast pausi.

“”93″ sai kirjutatud möödunud sügisel,” räägib pala sõnade ja muusika autor ning kaasprodutsent (koos Semy Morguniga). “Kuulasin ühel päeval muusikat, playlist kiskus aina enam üheksakümnendate poole ning järsku avastasin, et 1993 domineerib totaalselt. Tabasin end mõttelt, et see oligi ju minu jaoks märgiline aasta,” selgitab muusik. “Olin küll vaid 11, kuid võtnud salamisi pähe idee, et muusikast peab saama minu elu. Loomulikult polnud mul aimugi, kuidas asjad tegelikult lähevad, aga… Siin ma olen,” naerab mees.

“Usun, et paljud üheksakümnendate lapsed leiavad tekstist nii mõndagi millega samastuda,” on autor veendunud. “Mäletad, kuidas me peale kooli kossu loopisime, kuidas riides käisime, mida telerist vaatasime, millist muusikat kuulasime?” küsib Pihlap. “Nagu ma laulus lootusrikkalt mainin – arvatavasti sa mäletad…”

Video režii: Stan Huttunen (KARAAT FILM), Kristo Tõrra & Lauri Pihlap
Operaatorid: Stan Huttunen & Kristo Tõrra
Montaaž: Stan Huttunen

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.