ANSAMBEL FLANK ON TAGASI UUE EESTIKEELSE SINGLIGA!

Mitu aastat tolmu all olnud ansambel Flank andis välja uue singli ning seda esmakordselt eesti keeles.

Vahepealne periood on olnud bändi jaoks valusalt pikk paus, kus peaaegu et otsustati laiali minna, aga kirg muusika vastu ei lasknud sel juhtuda. Jätkamise huvides tuli teha korrektuure, mille tulemusena on muutunud koosseis: edasi veavad bändi Tõnn ja Keio.

“Uus singel nimega “Vaikus kannab” kirjeldabki olukorda, kus me bändina olime – see jutustab tõele otsa vaatamisest ja edasi liikumise raskusest,” kommenteeris duo. “Lisaks ka sellest, et lõpuks tuleb teha mingi valik ning saavutada ka endaga rahu. Suurte otsuste langetamine on ebameeldiv tunne, aga vahel on uus algus ainus viis jätkamiseks. See oli ääretult raske ja emotsionaalne hetk, mida läbi elada, aga sellest kasvasid välja uus idee, mõte ja tulem. Üks Lennart Meri tsitaat on võtnud meie kogemuse väga hästi kokku ning, mis on kuidagi jäänud kõlama: “On väga lihtne rääkida juttu, mis kõigile meeldib. Palju raskem on rääkida juttu, mis on tõde.” See on universaalne tõde, mis kehtib läbi elu.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.