MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 #208: ESIKOHALE HÄÄLETATI OTT LEPLANDI SINGEL “UUED OOTUSED”

Selleaastane kauaoodatud esimene suvekuu ongi käes! Eks iga suve saabumisega ole meil kõigil uued ootused ja lootused, seega tuleb varakult tegutsema hakata et plaanid teoks teha ja suve mitte maha magada! Just sellist pealkirja, “Uued ootused”, kannab ka Ott Leplandi aktuaalne singel, mis troonib teist nädalat järjest MuusikaPlaneedi TOP 10 edetabelit.

Ott Leplandi laul kogus seekord 21,2% häältest ning oma värsket šedöövrit on artist kommenteerinud järgmiselt: “Meil kõigil on elus hetki või perioode, kus laseme pahedel enda üle võimust võtta ja tänu sellele võivad meie igapäevased tegemised ja inimesed, kes meist hoolivad, kannatada saada. Kuid kui ennast taas kokku võtame, oma eesmärkide nimel pingutame ja end parandame, võib elu meile pakkuda uusi imelisi juhtumisi, uskumatuid võimalusi ja suurepäraseid õnnestumisi.”

Edetabeli teiselt platsilt leiame loo, mis oli seal ka nädal tagasi. Selleks on Pärnu ansambli Flyers lugu “Sõnade soojus”, mis skooris toetust 18,43%. Ansambel alustas tegevust juba aastal 2007, nime all Clavis. Tollel aastal võideti Pärnu Noortebändide võistlus ja ilmus ka LP. 12 aastaga on saadud vanemaks, targemaks ja lihvitud pillimängu ning nüüd alustati uue nimega Flyers. Restart on igaljuhul olnud paljutõotav ja hoiame nende tegemistel edaspidigi silma peal!

Auväärne kolmas koht kuulub värskes pingereas kollektiivile Empty Mind ja nende loole “Vari”, mis on pühendatud bändiliikmete emadele. Oma Facebooki lehel kirjutab punt enda kohta järgmist: “Audiohoolikutest, bändomaanidest ja eneseimetlejatest koosnev “ansambel” ei tea siiani mida nad täpselt tahavad, veel vähem kuidas seda saada. Empty Mindi muusikat on tabavalt iseloomustanud üks kontserdikülastaja: “Selline lahe, nagu vanakooli rocki ja pungi segu…””

MuusikaPlaneedi TOP 10 #208 (3. juuni):

1 (1) [2] Ott Lepland “Uued ootused” (21.2%)
2 (2) [4] Flyers “Sõnade soojus” (18.43%)
3 (3) [2] Empty Mind “Vari” (17.51%)
4 (4) [14] Anne Veski “Elada on lahe” (13.36%)
5 UUS [1] xtra basic feat. Katrin Ruuse “Love Ain’t Gone” (10.14%)

6 (5) [5] Must Hunt “Suudluskindlad huuled” (7.37%)
7 UUS [1] Rasmus Rändvee “Kas süda veel lööb?” (5.99%)
8 UUS [1] Clicherik & Mäx feat. Karl Killing “2D tüdrukud” (3.23%)
9 UUS [1] Sadamasild “Ära unista mind enam” (1.84%)
10 UUS [1] Sõpruse Puiestee “Kauge tähe valgus” (0.92%)

Hääli: 217 (aitäh!)

Edasi pääsevad viis tegijamat laulu ning neile asuvad nüüd gallupis säru tegema viis uut tulijat:

Uus gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 9. juunil kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.