VICTOR CRONE’I “STORM” TEGI ROOTSI SINGLITABELIS SUURE KUKKUMISE

Hiljuti teatasime rõõmusõnumit, et meie eurolaul “Storm” asub Rootsi ametlikus singlitabelis uuena 39. kohal. Värskes pingerivis on Victor Crone’i esitatud lugu paraku kõvasti allapoole kukkunud ja paikneb nüüd 75. tabelireal.

Rootsi singlitabeli kuldmedal kuulub Ed Sheerani ja Justin Bieberi palale “I Don’t Care” ja rootslaste eurolaul “Too Late For Love” John Lundviki esituses asub 23. platsil. Muide, tänavuse Eurovisiooni lauluvõistluse võidulugu, Hollandit esindanud “Arcade” on #6.

Kui eelmisel nädalal paiknes Crone’i “Storm” Šveitsi singlitabelis uuena 91. kohal, siis nüüd on lugu esisajast kadunud.

“Storm” on peale Rootsi ametliku singlitabeli veel mõnes edetabelis sees. Rootsi iTunes’i pingereast leiame selle kohalt #24, Apple Music’us on pala Eestis populaarsuselt #69 ja Rootsis #98, Spotify’s Eestis #58 ja Rootsis #145. Kodumaises raadios Elmar kerkis “Storm” kõrgele kolmandale positsioonile ja raadio Kadi tabelist leiame selle 11. tabelirealt.

Paar päeva tagasi tuli Victor Crone’il koos Syn Cole’iga välja ühine singel “Discovery”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.