REEDEL AVAB FESTIVALISUVE LEGENDAARNE KAPA FESTIVAL!

Birgit

Birgit

Juba sel nĂ€dalavahetusel, 31. mail – 1. juunil, toimub Kohilas traditsiooniline Kapa Festival. Kahel pĂ€eval astub festivali laval ĂŒles 17 artisti nii Eestist kui vĂ€lismaalt.

Festivali esimesel pĂ€eval pakutakse kĂŒlastajatele akustilise muusikaga kontsertĂ”htut. Lavale astuvad legendaarne TĂ”nis MĂ€gi ja armastatud laulja Birgit. Samuti kuulevad muusikasĂ”brad suurepĂ€rast kodumaist duot – Liis MĂ€esalu ja Tarvo Valmi. KontsertĂ”htut alustavad noored tegijad Raplamaalt.

Kapa Festivali teisel pĂ€eval ootab kĂŒlastajaid harjumuspĂ€rane tĂ€ispikk festivalipĂ€ev, mida alustavad andekad kohalikud muusikud ja tĂ€navusel Eesti Laulul ĂŒlesastuv ansambel Iseloomad. Samuti astub lavale psĂŒhhedeelsete mĂ”jutustega rock&roll kollektiiv Bourbon Sugar ning ansambel Merwis. VĂ€liskĂŒlalisena tervitab Eesti muusikasĂ”pru USA-st pĂ€rit folklaulja Austin Miller, kes esitleb Baltimaade turnee raames oma viimast albumit. PĂ€eva lĂ”petavad tuntud tegijad – Eesti hiphopi kollektiiv 5Miinust, end eestlaste sĂŒdamesse laulnud Karl-Erik Taukar koos bĂ€ndiga ning legendaarne Terminaator. Kapa Festivali teist pĂ€eva juhib teatri Von Krahl nĂ€itleja Kait Kall.

Korraldajate eesmĂ€rgiks on pakkuda kĂŒlastajatele meelejÀÀv festivalielamus koos kĂ”ige sinna juurde kuuluvaga. “Lisaks heale esinejatevalikule on kohapeal avatud ka mitmed pĂ”nevad meelelahutusalad – nĂ€iteks TVPlay sporditelk, kust kantakse spordisĂ”prade rÔÔmuks ĂŒle UEFA Meistrite Liiga finaallahingut,” sĂ”nas festivali korraldaja Martin-Erich Torjus.

Huvitavad tegevusi toimub kohapeal veelgi – avatud on mitmekesine toiduala, lasteala jpm. Esmakordselt on loodud kĂŒlastajatele vĂ”imalus tulla festivalile paaditaksoga, mis pannakse kĂ€ima mööda Kohila alevi piiresse jÀÀvat Keila jĂ”ge.

Kapa Festival leiab aset Kohila looduskaunis Tohisoo mĂ”isapargis, vaid pooletunnise autosĂ”idu kaugusel Tallinnast. Kapa Festivali kĂŒlastajatele on loodud mugav vĂ”imalus sĂ”ita Tallinnast festivalile ja hiljem tagasi Kapa Festivali eribussidega. Lisaks pÀÀseb festivalile mugavalt nii liinirongide kui -bussidega.

Piletid festivalile on mĂŒĂŒgil Piletilevis ja festivalil kohapeal. Rohkem infot leiab veebilehelt www.kapafestival.ee.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.