REEDEL AVAB FESTIVALISUVE LEGENDAARNE KAPA FESTIVAL!

Birgit

Birgit

Juba sel nädalavahetusel, 31. mail – 1. juunil, toimub Kohilas traditsiooniline Kapa Festival. Kahel päeval astub festivali laval üles 17 artisti nii Eestist kui välismaalt.

Festivali esimesel päeval pakutakse külastajatele akustilise muusikaga kontsertõhtut. Lavale astuvad legendaarne Tõnis Mägi ja armastatud laulja Birgit. Samuti kuulevad muusikasõbrad suurepärast kodumaist duot – Liis Mäesalu ja Tarvo Valmi. Kontsertõhtut alustavad noored tegijad Raplamaalt.

Kapa Festivali teisel päeval ootab külastajaid harjumuspärane täispikk festivalipäev, mida alustavad andekad kohalikud muusikud ja tänavusel Eesti Laulul ülesastuv ansambel Iseloomad. Samuti astub lavale psühhedeelsete mõjutustega rock&roll kollektiiv Bourbon Sugar ning ansambel Merwis. Väliskülalisena tervitab Eesti muusikasõpru USA-st pärit folklaulja Austin Miller, kes esitleb Baltimaade turnee raames oma viimast albumit. Päeva lõpetavad tuntud tegijad – Eesti hiphopi kollektiiv 5Miinust, end eestlaste südamesse laulnud Karl-Erik Taukar koos bändiga ning legendaarne Terminaator. Kapa Festivali teist päeva juhib teatri Von Krahl näitleja Kait Kall.

Korraldajate eesmärgiks on pakkuda külastajatele meelejääv festivalielamus koos kõige sinna juurde kuuluvaga. “Lisaks heale esinejatevalikule on kohapeal avatud ka mitmed põnevad meelelahutusalad – näiteks TVPlay sporditelk, kust kantakse spordisõprade rõõmuks üle UEFA Meistrite Liiga finaallahingut,” sõnas festivali korraldaja Martin-Erich Torjus.

Huvitavad tegevusi toimub kohapeal veelgi – avatud on mitmekesine toiduala, lasteala jpm. Esmakordselt on loodud külastajatele võimalus tulla festivalile paaditaksoga, mis pannakse käima mööda Kohila alevi piiresse jäävat Keila jõge.

Kapa Festival leiab aset Kohila looduskaunis Tohisoo mõisapargis, vaid pooletunnise autosõidu kaugusel Tallinnast. Kapa Festivali külastajatele on loodud mugav võimalus sõita Tallinnast festivalile ja hiljem tagasi Kapa Festivali eribussidega. Lisaks pääseb festivalile mugavalt nii liinirongide kui -bussidega.

Piletid festivalile on müügil Piletilevis ja festivalil kohapeal. Rohkem infot leiab veebilehelt www.kapafestival.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.