ANSAMBEL DIVERSICOLOR ESITLEB ESIMEST SINGLIT

Ansambel Diversicolor kingib suvehooaja alguse puhul muusikasõpradele uue singli ja video pealkirjaga “She Made a Will”, mis on kindlasti sõõm värsket õhku hooajal, kus erinevad kommertslikud “suvised põksud” ja “muhedad suvelood” hakkavad raadioeetrile uljast pealetungi sooritama.

“Lugu räägib kujuteldava kuningapaari ränkadest eksimustest, mis nende alamad lõpuks mässuni viib,” kirjeldas ansambli solist Valter Nõmm lühidalt laulu sisu.

“She Made a Will” on salvestatud Tartus, Clockwork stuudios Elijah Ivanovi käe all, miksimise – masterdamise teostas Taavi Aavik. Video salvestamisel aitas ansamblit Janek Karakatš.

Pisut lähemalt ka ansamblist: Diversicolor on 2018. aasta alguses loodud, mürarohket eksperimentaalrokki viljelev trio Tallinnast. Ansambli loojateks on Valter Nõmm (vokaal, kitarr) ja Andreas Johandi (basskitarr), kellel on lisaks iseseisvale põhjalikule rokkmuusika-kogemusele erinevates grupeeringutes selja taga aastatepikkune viljakas koostöö ansamblis Shelton San. Trummide taga tegutseb Siim Kuusemäe, kes on underground-muusika ringkondades tuntud nime all Tont.

“Ansamblinime tähendus on ladina keeles “mitmekesine, kirev värv” ja ansamblis on kolm liiget – sama palju on ka subtraktiivse värvisüsteemi teooria järgi põhivärve,” selgitab trummar ansambli nimevalikut.

Diversicolori mootoris põleb küll müraroki plahvatuslik kütus, ent aeg-ajalt jõuab kuulajateni ka lendlevamaid meloodiaid – kütuseaure. Teisisõnu on bändi kontsertkavas lugusid erineva tempoga, et nii kuulajatele kui bändiliikmetele meeldivat vaheldust pakkuda. Bändist hoovab mängurõõmu ja maitsekalt toorest energiat: jõulised bassiliinid, sitke rütmigrupp ja lihastesse-luudesse imbuv oskuslik kitarrism mõjuvad, nagu pehme ja raske helitekk, mis kuulaja aegamisi, aga kindlalt enda rüppe neelab.

Järgmine võimalus bändi loomingut elavas esituses nautida saabub juba sel laupäeval, 1. juunil kell 14.00, mil Diversicolor mängib Tallinna Vanalinna Päevade raames toimuval Plaadimäe festivalipäeval Harjumäel.

Juunis astub Diversicolor üles veel kolmel korral:

15. juuni Kuri-Indie-Disco, Sveta Baar, Tallinn
29. juuni Mägede Hääl, Kohtla-Nõmme
30. juuni Kullaaugu festival, Ahja

Diversicolor “She Made a Will” video: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.