FESTIVALIL ROCK IN HAAPSALU ESINEB LENNA

Hiljuti oma uue albumi “3X” üllitanud Lenna kutsub fänne Haapsallu, kus ta festivalil Rock in Haapsalu oma bändiga üles astub.

Lenna on üks kolmest naislauljast, kes esineb 19. juulil iidses lossihoovis Rock in Haapsalu esimesel päeval. Lennaga koos asutvad üles souli- ja jazzmuusika tipp Katie Melua ja Leedu art-roki staar Jurga.

Rock in Haapsalu maskuliinsel teisel päeval saab näha balladide hitimeistrit Chris De Burghi, briti rokkimet James Morrisoni ja Eesti Laulust tuule tiibadesse saanud Stefanit.

19. ja 20. juulil keerleb Haapsalu linn oma käänuliste tänavate, kohvikute, Paralepa ranna ja kuulsa keskaegse linnusega festivalilainel, kui toimub kolmandat korda Rock in Haapsalu. Pääsmed müügil Piletilevis.

Eelmisel aastal esines Rock in Haapsalul duo 2Cellos. Kaks aastat tagasi andsid festivalile hoo sisse Paul Young, Gary Brooker sümfooniaorkestriga, Suzi Quatro ja Bonnie Tyler. Eesti muusikat esindasid Tõnis Mägi, Ivo Linna ja Lea Dali Lion.

Kuula Lenna albumit “3X” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.