FESTIVALIL ROCK IN HAAPSALU ESINEB LENNA

Hiljuti oma uue albumi “3X” ĂŒllitanud Lenna kutsub fĂ€nne Haapsallu, kus ta festivalil Rock in Haapsalu oma bĂ€ndiga ĂŒles astub.

Lenna on ĂŒks kolmest naislauljast, kes esineb 19. juulil iidses lossihoovis Rock in Haapsalu esimesel pĂ€eval. Lennaga koos asutvad ĂŒles souli- ja jazzmuusika tipp Katie Melua ja Leedu art-roki staar Jurga.

Rock in Haapsalu maskuliinsel teisel pÀeval saab nÀha balladide hitimeistrit Chris De Burghi, briti rokkimet James Morrisoni ja Eesti Laulust tuule tiibadesse saanud Stefanit.

19. ja 20. juulil keerleb Haapsalu linn oma kÀÀnuliste tĂ€navate, kohvikute, Paralepa ranna ja kuulsa keskaegse linnusega festivalilainel, kui toimub kolmandat korda Rock in Haapsalu. PÀÀsmed mĂŒĂŒgil Piletilevis.

Eelmisel aastal esines Rock in Haapsalul duo 2Cellos. Kaks aastat tagasi andsid festivalile hoo sisse Paul Young, Gary Brooker sĂŒmfooniaorkestriga, Suzi Quatro ja Bonnie Tyler. Eesti muusikat esindasid TĂ”nis MĂ€gi, Ivo Linna ja Lea Dali Lion.

Kuula Lenna albumit “3X” Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.