📷 FOTOD: LIIS LEMSALU ESINES PÄÄSKÜLA RABAS

Mitmekordne Eesti aasta naisartist Liis Lemsalu esines laupäeval, 25. mail Pääsküla raba vaatetornis. Akustilisel kontserdil saatsid lauljatari kitarrivirtuoos Kalle Pilli ja basskitarrist Martti Laas, kes üllatas kuulajaid ka suurepärase lauluoskusega.

Tegemist oli tänavuse Nõmme Kevade avaüritusega, rabakontsert toimus viiendat korda. Liis Lemsalul on kohaga konkreetne seos, sest lauljatari kodu asus Pääsküla raba kõrval. “Tihtipeale käisin Pääsküla rabametsas end laadimas ja ka mitmed minu lood on sündinud just seal,” rääkis ta ajalehele Nõmme Sõnumid.

Hoolimata ilmataadi tujukusest oli rahvast Pääsküla raba vaatetorni juurde kogunenud paarsada. Oma esimese loo “Täitugu soovid” pühendaski Liis Lemsalu ilmale ja tänas kohaletulnud vaprat publikut. “Minut enne kontserdi algust ütles Kalle Pilli mulle, et sorry Liis, aga kui mina oleksin kuulaja ja selline ilm oleks, siis mina küll su kontserdile ei tuleks,” naeris Lemsalu.

Teise loona kõlas “Uneliiv”, kolmas lugu “Sinuga koos” oli pühendatud kõigile neile kel kodus lemmikloomad, sest selle laulu muusikavideos tegi rolli Liisi kass Webbi. Neljandana tuli ettekandele “Süda taob”, mis salvestatud koos Ott Leplandiga, aga kuna Otti kontserdil ei olnud, laulis tema partiid Martti Laas. Järgnes versioon Liisi Koiksoni loost “Sinu hääl”, seejärel Lemsalu aktuaalne singel “Tähed me jalge all”, siis “Püüab meid”, “Aeg on käes”, telesaates “Laula mu laulu” kõlanud versioon Laura Põldvere laulust “Sunflowers” ning lõpulooks oli valitud “Sinu ees”.

Lisaloona esitati uuesti pala “Süda taob”.

Vaata fotosid Liis Lemsalu trio esinemisest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.