VICTOR CRONE FILMIB JÄRGMISEL NÄDALAL MUUSIKAVIDEOT

Kaader Victor Crone’i 23. mail avaldatud InstaStory’st

Teisipäeval Eurovisioonilt tagasi Tallinnasse saabunud Victor Crone avaldas täna Instagramis videoklipi, milles räägib sellest, et ta otsustas kolmapäeval minna paariks päevaks Rootsi, et puhata ja veeta aega koos perega. Juba peagi on laulja Eestis tagasi, sest järgmisel nädalal filmib ta siin muusikavideot.

Nagu juba varem kuulda on olnud, annab Victor peagi välja singli koos Pärnust pärit DJ Syn Cole’iga. Lugu avalikustatakse järgmisel reedel, 31. mail. Valmimisel on ka rootslase lühialbum, mis peaks ilmuma nelja kuu pärast.

Täna õhtul vaatab Victor telekast Slovakkias toimuvat jäähoki maailmameistrivõistluste veerandfinaali, kus vastamisi lähevad põlised rivaalid Soome ja Rootsi. “Ma arvan, et te teate, kellele ma pöialt hoian,” ütles Crone.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.