KULTUURIKLUBI KELMI KAKS LEGENDAARSET MAJAPIDU TOIMUVAD TAAS!

Foto: Ken Mürk

Reedel, 24. mail saavad klubis U3 taas kokku kaks legendaarset Kultuuriklubi Kelm majapidu ReivRannap ja GummyBeats, mis Kelmi tipphetkedel tõid kokku linna suurimad reivmuusika ja tummise bassi austajad.

Seda, et Kelmi peod omal ajal äärmiselt populaarsed olid, pikalt tõestama ei pea, sest isegi siis, kui tuppa enam inimesi ei mahtunud, toimus pidu sellest hoolimata õues maja ees. Samuti iseloomustas Kelmi pidusid ka see, et nad kestsid varajaste hommikutundideni, nii et iga õige peohoolik sai oma tantsulõvi korralikult välja lasta.

“Tekkis taaskord soov, et miks mitte, teeks ühe korraliku peo kahes saalis korraga. Koondnimeks sai Basskaar. Plaadimasinate taga Kelmi residendid ja asutajad,” räägib sündmuse korraldaja ja Kelmi endine programmijuht Mihkel Peterson. “Neile, kes armastavad pidutseda varajaste hommikutundideni on kohalolek rangelt soovituslik,” muigab Peterson.

Sündmus toimub U3 Kontsertklubis ning uksed avatakse 24. mail kell 23.00. Rohkem infot DJ-de jms kohta leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.