VICTOR CRONE ASTUS TEIST KORDA EUROLAVALE

Foto: Andres Putting

Eurovisiooni lauluvõistluse Eesti delegatsioon tegi neljapäeva õhtul oma teise lavaproovi. “Teine proov läks paremini kui esimene. Kõik arenevad – produktsioonitiim ja meie. Kõige suurem heameel on mul selle üle, et Victor tundis end laval väga vabalt ja loomulikult,” rääkis Tomi Rahula mõned hetked pärast Tel Avivis peetud Eurovisiooni proovi Õhtulehele.

Klipp proovist:

Victori pressikonverents:

Vaata ka fotosid proovist Eurovisiooni kodulehelt.

Lauluvõistluse esimese poolfinaali läbimäng leiab aset esmaspäeval, 13. mail kell 16:00-17:40 ning samal õhtul kell 22:00-00:10 toimub läbimäng žüriile, kes just sealsete etteastete eest punkte jagavad. Hindajateks on kõik 1. poolfinaalis osalevate riikide žüriid, lisaks veel Prantsusmaa, Hispaania ja korraldajamaa Iisrael. (Victor Crone on teatavasti rootslane, kuid Rootsi osaleb kahjuks teises poolfinaalis).

Teisipäeval, 14. mail kell 16:00-18:10 pääseb läbimängu vaatama ka publik ning esimene poolfinaal ise toimub kell 22:00-00:10. Kakskümmend minutit peale teleülekande lõppu suunduvad kümme finaali pääsenud artisti pressikonverentsile muljeid jagama.

Eurovisiooni teine poolfinaal toimub 16. ja finaal 18. mail.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.