ELLIP DUUBELSINGEL “LIGHT IN YOUR BEDROOM” / “PANTA RHEI”

Foto: Martin Ahven

Täna, 3. mail näeb ilmavalgust värske Eesti artisti ELLIP duubelsingel lugudega “Light in Your Bedroom” koostöös produtsendi Sander Möldriga ning “Panta Rhei” produtsent Nzea’ga, mis viivad rahulike võngetega teekonnale.

ELLIP, kodanikunimega Pille-Riin Karro, on laulja-laulukirjutaja ning alustav muusikaprodutsent, kes on avalikkusele varasemalt tuntud tüdrukuteansamblist Ice Cream. Muusika ja esinemisega on ta tegelenud aktiivselt ka pärast ansambli tegevuse lõpetamist, kuid nendib, et alles nüüd tunneb vaimset küpsust, et jagada enda kirjutatud muusikat. Hetkel resideerub ELLIP Suurbritannias, kus täiendab ennast muusika ja multimeedia alal.

”Ma usun, et oluline on muusikuna omada mingit sõnumit ja küpsust. Mu entusiasm muusika loomise ja selle keskel elamise vastu on jõudnud punkti, kus enam endale hoida ei saa ja on vajadus mägedelt karjuda, mida mul on öelda,” lausub ELLIP.

Eelmisel aastal andis laulja koostöös Eesti moebrändiga Monton välja loo “Vaba”, mis sai kirjutatud olümpiakollektsiooni esitluse tarbeks Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva raames. Lauljatar on esinenud mitmetes Tallinna kontsertpaikades enda poolt kokkupandud tribuutkavaga Amy Winehouse’i muusikaga.

Lood on saadaval YouTube’i, SoundCloudi ja iTunes’i keskkondades ning peagi ka Spotify’s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.