KANAL 2 MUUSIKATABELIT EESTI TOP 10 VALITSEB CITYFLASHI & LAURA-LY “HOME”

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 tõusis peale nädalast pausi tagasi tippu Cityflashi ja Laura-Ly ühine tantsusingel “Home”.

Saksamaa plaadifirma Mental Madness Records alt välja antud “Home” on K2 pingereas kolmandat nädalat. Avanädalal saavutati esimene koht, seejärel kuulus laulule pronksmedal ja nüüd on siis tabel taas kinni pandud.

“Lugu oli tegelikult olemas juba pea kaks aastat tagasi ning pidanuks olema järg esimesele hitile “Don’t Leave Me”. Lugu ilmus siiski hiljem, sest ootasin Laura-Ly õiget häält just sellele loole ja usun, et nüüd on see aeg käes,” ütles loo produtsent Cityflash singli ilmudes.

Eelmise nädala number 1, Liis Lemsalu esitatud “Tähed me jalge all” asub nüüd Eesti TOP 10-ne teisel astmel ning oma 12. tabelinädalal kerkis neljandalt platsilt kolmandaks Lumevärvi ja INGA pala “Milline päev”, mis saavutas märtsis konkursil Eesti Laul 2019 viienda koha.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (3. mai):

1 (3) [3] Cityflash feat. Laura-Ly “Home”
2 (1) [4] Liis Lemsalu “Tähed me jalge all”
3 (4) [12] Lumevärv feat. INGA “Milline päev”
4 (5) [10] Mariliis Jõgeva “Sinust isu täis ei saa”
5 (6) [19] Karl-Erik Taukar “Need read”
6 (7) [4] Victor Crone “Storm”
7 UUS [1] Nedsaja Küla Bänd “See mees”

8 UUS [1] Must Hunt “Suudluskindlad huuled”
9 (2) [2] Laura “Lennujaamas”
10 UUS [1] INGER “Willie”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord proovivad oma uute singlitega õnne telesaate “Eesti otsib superstaari” võitjad:

  • BIRGIT “Silmapiir”
  • Jüri Pootsmann “Üksinda koos”
  • Uudo Sepp “Tulikuum”

Hääletada saab siitkaudu.

Kui vanu edetabeleid uurida, siis selgub, et täpselt aasta tagasi kerkis Eesti TOP 10-s esikohale SHANONi videosingel “Nüüd on see käes” ja ka 2017. a. maikuu alguses oli #1 SHANON, singliga “NaNaNaNaNa”. Kolm aastat tagasi võidutses aga Leslie Da Bassi pala “Ladvaõun Michelle”, mis pärineb albumilt “Direktor”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.