MART AVI AVALDAS HÜPERREALISTLIKU MUUSIKAVIDEO LOOLE “BACK 2 LIGHT”

Eesti eksperimentaalne popartist Mart Avi avaldas täna, 22. märtsil muusikavideo loole “Back 2 Light”.

Režissöör Ivar Murdi ja Zbanski Kino koostöös valminud videos transpordib kosmoselaevalik limusiin Avi nähtavast valgusest kuni gammakiirgusesse lahustumiseni.

“Valgust on väga keeruline taltsutada – ükski sein, keskkond ega jõumeetod seda päriselt kinni hoida ei suuda, see leiab alati oma tee välja,” ütleb Avi ühte silma pilgutades. “Meieni jõuab ka nende lõpmatult kaugete, juba tolmuks plahvatanud tähtede valguskiirgus, mis on oma tuumasünteesi miljoneid aastaid tagasi lõpetanud.”

Vaata videot:

Lugu “Back 2 Light” lugu pärineb Mart Avi möödunud aasta lõpus ilmunud neljandalt sooloalbumilt “OtherWorld”, mis lisaks kõrgetele kohtadele ERR Kultuuriportaali ja Eesti Ekspressi Areeni kriitikute aastalõpu tabelites jõudis ka mitmete välismaiste muusikaportaalide nagu Moo Kid, Gigwise ja God Is In The TV aasta parimate albumite nimestikesse. Käesoleva aasta alguses on Mart Avi kui moodsa muusika tulevikutegijat esile tõstnud nii mõjukas Briti kuukiri MOJO kui ka USA muusikaveeb Under The Radar.

Mart Avi järgmine esinemine leiab aset 5. aprillil Tallinnas Sveta baaris USA eksperimentaalansambli Xiu Xiu kontserdi erikülalisena. Maikuus astub Avi üles festivalil Focus Wales ning juulikuus ootab teda ees Hollandi minituur.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.