APOLLO ALBUMITABEL: ESIKÜMNES ON KAKS JAAK JOALA JA KAKS QUEENI PLAATI

Üle-eestiline poekett Apollo edastas MuusikaPlaneedile oma müüdumate heliplaatide TOP 10-ne ajavahemikul 15.-21. märts. Nimekirja tipus särab jätkuvalt Jaak Joala duettide plaat, järgnevad filmide “A Star Is Born” ja “Bohemian Rhapsody” soundtrack’id. Seega on esikolmik täpselt sama, mis eelmisel korral!

Naistepäeval, 8. märtsil poelettidele jõudnud Jaak Joala (1950-2014) plaadiseeria järjekordsel, arvult seitsmendal kogumikplaadil “Ma joobun õnnest” leidub kuusteist duetti, mis salvestatud aastatel 1971-1990. Plaadi nimilugu, originaalpealkirjaga “La vie en rose” on üks kaunimaid legendaarse prantsuse “varblase” Edith Piafi laule. Joala kogumikule jõudis sellest kaks versiooni – ühes on Jaagu partneriks Marju Kuut, teises Silvi Vrait.

Apollo TOP 10-ne hõbemedal kuulub taaskord Lady Gagale ja Bradley Cooperile, filmi “A Star Is Born” heliriba eest ning kolmandaks maandus hiljuti neli Oscarit võitnud filmi “Bohemian Rhapsody” soundtrack, millel kõlavad ansambli Queen laulud.

Esikümnesse mahtus seekord kaks plaati Jaak Joalalt (#1 ja #8) ja kaks Queenilt (#3 ja #5).

Apollo albumimüügi TOP 10 (22. märts):

1 Jaak Joala “Ma joobun õnnest”
Soundtrack – “A Star Is Born”
Soundtrack – Queen “Bohemian Rhapsody”
4 Erinevad esitajad “Eesti armastatud poppurriid”
5 Queen “Platinum Collection”
6 Metsatöll “Katk kutsariks”
7 Bad Art “Pealik”
8 Jaak Joala “See kaunis maa”
9 Anna Kaneelina “Anna Kaneelina”
10 Andrea Bocelli “Sì”

Esimestena jäid esikümnest välja Toivo Asmeri kolmikplaat “Las mööduvad aastad” ning näitleja Tõnu Aava poolt sisse loetud “Onu Remuse jutud”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.