TA ON TAGASI! LAULJATAR KERLI AVALDAB JÄRGMISEL NÄDALAL RAAMATU + KUULEB KA UUT SINGLIT!

Kerli Kõiv ehk Kerli (31) on peale konkurssi Eesti Laul 2017, kus tema esitatud “Spirit Animal” platseerus teiseks, väga vaikselt tegutsenud. Järgmisel nädalal saab aga vaikelu läbi ning fännide rõõmuks ilmub Kerli esimene raamat ja samuti kuuleb lõpuks ka uut laulu. 

Raamatu “Haavatud jumalanna paranemispäevik: 30 päevaga tallamatist supernaiseks” esitlus leiab aset järgmisel neljapäeval, 29. novembril kell 19 Solarise Apollos, kus Kerliga vestleb bravuuritar Anu Saagim. Meeleolukalt kirjutatud teoses õpetab Kerli, kuidas saada 30 päevaga üle südamevalust ja muutuda iseenda kõige paremaks versiooniks. Iga päev on pühendatud kindlale meeleolu ja enesehinnangut parandavale tegevusele ning soovitused on ülimalt mitmekülgsed, alates toitumis- ja trenninippidest kuni spirituaalsete õpetusteni välja.
“Loodan, et saad minuga koos nii lahinal nutta kui ka pisarateni naerda, ning et saan sind aidata lähemale sellele, kes sa tegelikult oled – tõeline jumalanna,” kirjutab Kerli.

Päev pärast raamatu esitlust, reedel 30. novembril avalikustab lauljatar ka uut muusikalist materjali – singli pealkirjaga “Savages” oma järgmiselt albumilt “Shadow Works”, mis peaks müügile jõudma 22. veebruaril 2019. Muide, selle kuu alguses otsis Kerli Facebookist eestlast, kellel oleks madu. Kas uue muusikavideo jaoks?

Jääme põnevusega ootama!

Kerli

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.