GALERII: ALEXELA KONTSERDIMAJAS TOIMUS SUUR COUNTRY, ROCKI, BLUESI JA FOLGI PIDU – ANSAMBEL REVALS ESITLES TOPELTALBUMIT

8. novembril ilmus Eesti kõige ameerikalikumaks bändiks tituleeritud ansambli REVALS kauaoodatud topeltalbum. Erinevate stiilide vahel elegantselt ja ausalt balansseeriva bändi plaadilt leiab ühtekokku 26 lugu countryt, rocki, folki ja bluesi ning selle esitluskontserdid toimusid Pärnus, Tartus, Viljandis, Rakveres ja Tallinnas.

Bändi varasemate lugude austajad ei pea muretsema, kas nende lemmikud ikka on uuel plaadil. “Me ei andnud endale armu ja lõime uue kuue oma pooleteise aastase tegutsemise jooksul väljaantud kahelt minialbumilt nii mõnelegi palale, teiste seas “Kirjad ääremaalt” ja “Allpool jõge”,“ rääkis ansambli helilooja ja kitarrist Martin Saaremägi helikandja ilmudes.

Sel esmaspäeval platseerus REVALSi viisiketas Raadio 2 koostatud Eesti albumitabelis uuena seitsmendale kohale. Samal õhtul jõudis topeltplaadi esitlus pealinnas asuvasse Alexela Kontserdimajja. REVALSit soojendas Tartu metalbänd Redneck Rampage, plaate keerutas Jaan Elgula.

Vaata fotosid:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.