PIDUTSE NAGU IBIZAL! REEDEL TOIMUVAL KATEL PEOL ON VÕIMALIK CAMELPHATIGA SAMAL LAVAL TANTSIDA

Sel reedel, 12. oktoobril esineb Tallinnas, Kultuurikatlas Grammyle nomineeritud megahiti “Cola” autor CamelPhat. Kontserdikülastajatel on ainukordne võimalus Ibiza klubikultuurile omaselt pidutseda artistiga samal laval, sest müügile on tulnud limiteeritud kogus eripileteid, millega pääseb tantsima otse DJ-puldi kõrvale.

Katel peosarja raames sel reedel esmakordselt Eestit külastav CamelPhat on rahvusvaheliselt tuntud house-muusika duo, kes jõudis edetabelite tippu läinud aastal ilmavalgust näinud looga “Cola”. Muusikud tõmbasid oma tihedale suvele joone alla Ibizal, kus äsja toimunud suurejoonelisel hooaja lõpupeol esineti enam kui 6000-pealisele publikule. Seni suurima Katel peosarja ürituse jaoks sel reedel on muusikutel ette valmistatud spetsiaalne kahetunnine set, mille jooksul saab kuulda nende vaieldamatuid lemmikuid ja veel ilmumata lugusid, mida kogu suve vältel suurtel festivali ja klubiüritustel kuulda sai.

Ibiza klubikultuuris väga populaarne artistidega samal laval pidutsemine jõuab üheks õhtuks ka Tallinnasse, sest Katel peosarja külastajatel on eksklusiivne võimalus endale soetada Family Zone pilet, mis tagab külastajatele kiirema sissepääsu sündmusele, eraldi baari- ja WC ala, tasuta garderoobi ning loomulikult võimaluse pidutseda otse Camelphati kõrval. Tegemist on eksklusiivse alaga DJ-puldi kõrval, kust avaneb kogu peole hoopis teistsugune vaade ja pakub veelgi ehedamat elamust house-muusika keskel.

CamelPhat esineb sel reedel, 12. oktoobril Katel peosarjal Tallinnas, Kultuurikatlas. Lisaks peaesinejale astuvad üles Majamasin residendid (Raadio 2), Bombossa Brothers ja DJ Qrx (Bianca). Viimaseid eelmüügipileteid alates hinnaga 18€ on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja kohapealt enne sündmuse algust. Lisainfo sündmuse kohta leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.