LUULE-HOPPAR EIK ESITLEB SEL NELJAPÄEVAL OMA KOLMANDAT KAUAMÄNGIVAT

Koostöös TIKS Rekordsiga 25. septembril oma kolmanda albumi “unerohi” välja andnud EiK esitleb plaati 11.10 algusega kell 20.30 Tallinna Cinamon Kosmos kinos. Tegemist on noore sõnakunstniku albumitriloogia viimase kogumikuga, eelnevalt on ilmunud “uinak” ja “äratuskell”.

“unerohi” esitluskontsert ei ole tüüpiline hiphop live, seda esiti seetõttu, et publik istub. “Eks see ole üsna abstraktne ning sensatsiooniline, et külastajad taolisel kontserdil istuvad, aga ehk on see abiks muusika sõnumile keskendumisel, mis on plaadi juures keskne,” sõnab EiK.

“unerohi” on salvestatud Sander Möldri poolt ja pea pool albumil kõlavast muusikast on loonud Luurel Varas. Plaadi kujunduse on loonud Kaspar Tamsalu ning mix/master eest vastutab Romet Pott (Downtown Studio).

Eiki kolmas album “unerohi” on peagi saadaval kõikides tuttavates voogkanalites ning alates 11.10 ka füüsilisel kujul. Albumi esitluskontsert on vanusepiiranguta.

Piletid saadaval SIIN ning värskelt ilmunud plaati saab soetada SIIT.

Singel “TRAMM”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.