OOTAMATU LÜKE! NOORTEBÄND 2018 TÕI MÄNGU VEEL ÜHE FINALISTI!

Sleeping Youth (foto: Angela Rääk)

Noortebänd 2018 tõi mängu “wild cardi”, kus lõpuks võistleb konkursi finaalis 6 mitte 5 finalisti. Viies finalist on Tallinna poolfinaalis osalenud Sleeping Youth, kes omistas demovoorus ülekaalukalt kõige rohkem hääli.

“Läbi aastate on konkursi ülesehituses toimunud muudatusi ning finaali pääsemise sõel on tihe. Selle aastase uuendusena saab otse finaali demovoorus enim hääli saanud bänd, kes poolfinaalide kontsertide põhjal edasi ei pääsenud. Kevadises demovoorus kogus kõige rohkem hääli Sleeping Youth,” selgitab Noortebänd 2018 peakorraldaja Märt Truman.

Noortebänd 2018 suurejooneline finaalgala toimub 9. novembril Rock Cafés, kus oodata on mitmeid üllatusesinejaid ning teleülekande teostab Telia TV. Piletid on müügil Ticketeris, rohkem infot: noorteband.ee

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.