KUULA: NOËPI & LIIS LEMSALU ESIMENE ÜHINE SINGEL “TANGLED UP”

Andres Kõpper ehk NOËP ja Liis Lemsalu avalikustasid 2. juulil esimese ühise suvise singli, mis kannab nime “Tangled Up”.

Lugu mängiti esimest korda samal hommikul raadio Sky Plus hommikuprogrammis, kus noored muusikud lisaks intervjuule ka otse-eetris üksteise lugusid esitasid. Liis tegi oma versiooni NOËPi singlist “New Heights” ja Andres esitas otsetõlkena inglise keeles Liisi loo “Sinuga koos”.

Nagu NOËP alias Andres Kõpper hommikuprogrammi intervjuus ütles, siis noored otsustasid panna noodid ühte kappi. Mõlemad artistid on koostöö osas positiivselt meelestatud. “See on põnev meie mõlema jaoks,” kinnitab Liis.

“Lugu ise sündis kiiresti, aga oli pikalt 95% valmis. Vahepeal käisin erinevate katsetustega kuule ja tagasi, kuid lõpuks võtsime appi Bert Prikenfeldi, kes need viimased protsendid ära viimistles. Liisiga koostöö oli väga mõnus! Ootan juba uut tegemist,” räägib loo taustast Andres Kõpper alias NOËP.

Uurides Lemsalult, kuidas loo protsess edenes, nõustub Liis Andresega. “Lugu on valmis olnud juba veidi pikemat aega, ootasime seda õiget momenti, et sellega ametlikult välja tulla. Koostöö sujus edukalt ning tore on see, et sel suvel saavad kuulajad paaril NOËPi kontserdil “Tangled Up” lugu ka laivis kuulata.”

Suvi toob mõlemale artistile esinemisi üle kogu Eesti. Loo esimest ühist avalikku ettekannet on võimalik kuulda ja näha tuleval neljapäeval, 5. juulil Õllesummer Festivali pealaval. Lisaks astub Liis erikülalisena üles ka NOËPi kontserdil 20. juulil, Positivus festivalil.

Laul Spotify’s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.