BRIGITA MURUTARI ESITATUD “MIS KURADI KOHAS MA ELAN?” TÕUSIS RAADIOS ELMAR ESIKOHALE

Brigita Murutar avalikustas maikuu alguses ühiskonnakriitilise singli pealkirjaga “Mis kuradi kohas ma elan?”, mille viisi autor on Paul Neitsov, sõnad Aapo Ilveselt. Möödunud nädalavahetusel kerkis pala raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis liidripositsioonile!

Laul on pingereas viiendat nädalat, esikohal esmakordselt ja tegu on Brigita esimese singliga, mis raadio Elmar tabeli vallutanud. Seega, palju õnne esimese esikoha puhul! 🙂 🏆 Tema 2014. aastal ilmunud debüütsingli “Laule täis taevakaar” tipuks jäi seitsmes, 2016. a. “Metsalaulu” laeks samuti seitsmes ning eelmisel aastal ilmunud loole “Vaatan tagasi” kuulus parimal nädalal kuues positsioon.

Kolmel korral Eesti lugude edetabelis võidu napsanud Liis Lemsalu & Ott Leplandi duett “Süda taob” asub nüüd pingerea teisel platsil ning kolmandaks platseerus Def Räädu & J.O.C. “Suvepäike”, millele eelmisel nädalal ka muusikavideo avaldati.

Uute tulijatena pääsesid esikümnesse superstaarisaate võitja Uudo Sepa esitatud “Võitmatu” (#6) ja Lenna “Kolm korda” (#10). Seetõttu pidid tabelist lahkuma ansambli Sadamasild repertuaari kuuluv “Kõik jälle kordub” + Ivo Linna “Esimene armastus”. Viimane neist pidas TOP 10-s vastu lausa 16 nädalat (neist viiel korral #1!), kuid IFFi fännide rõõmuks leidub edetabelis veel hittlugu “Saame kokku”, mis teinud tegusid juba rekordilised 39 korda! Kas sel laupäeval tähistab laul Elmaris oma 40. tabelinädalat?

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (30. juuni):

1 (3) [5] Brigita Murutar “Mis kuradi kohas ma elan?”
2 (1) [7] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob”
3 (4) [4] Def Räädu & J.O.C. “Suvepäike”
4 (5) [4] Naised Köögis “Igavesti heitlike tunnete tango”
5 (2) [9] Code One akustiline feat. Elina Hokkanen “Vikerkaar”
6 UUS [1] Uudo Sepp “Võitmatu”
7 (9) [2] Elina Born & Jüri Pootsmann “Jagatud saladus”
8 (7) [39] Ivo Linna “Saame kokku”
9 (8) [2] Mariliis Jõgeva “Kõike tegema pean”
10 UUS [1] Lenna “Kolm korda”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.