VIVIAN JA JKA AVALDASID ARMASTUSEST KÕNELEVA LOO “EI IIAL TAGASI VAATA”

Vivian ja JKA avaldasid loo pealkirjaga “Ei iial tagasi vaata”, mis kõneleb armastusest ning sellest, kuidas alati ei saa andestada, vaid lihtsam on kõigele selg pöörata ning eluga edasi liikuda. Muusika ja meloodia on loole kirjutanud Jarvo Karo ning teksti Juhan-Kustav Aiaotsa.

Vivianil on õnnestunud muusikamaastikul töötada mitmel rindel: ta on olnud Bändcämpi üks asutajaliikmetest ja eestvedajatest, andnud oma vokaali pop-projektile 4Visioon ja samuti mitmetele artistidele taustavokaaliks ning selle kõige kõrvalt korraldanud loomingulisi koolitusi ja laagreid sadadele muusikutele.

Vivian: “Ma kuulan iseenesest mitmesugust muusikat- kõike, mis on hästi tehtud. Austan head eesti räppi- Arop, Azma, 5miinust. Samas kuulan heameelega aegumatuid Eesti 90ndaid, mis on küll kohutava soundipildiga, kuid lood toimivad siiani igast asendist. Armastan tohutult poprocki- Imagine Dragons, Nickelback. Samas võin vabalt kuulata head hardstyle-i – Frontliner, Zatox. Loetelu on tegelikult ebareaalselt seinast seina, aga austan siiralt neid muusikuid ja kollektiive, kes omas žanris on head.”

Juhan-Kustav alustas laulmisega juba väga väiksena ja on oma kooli, Kose Gümnaasiumit esindanud paljudel kordadel nii poisteansamblis kui ka solistide lauluvõistlusel, kus tema juhendajaks oli Anne Kruuse. Parim tulemus solistina on olnud “Harjumaa laululaps” 2010. aastal II koht. Juhanit on kindlasti kõvasti mõjutanud tema vend Erich-Alviin Aiaotsa, kes tegeleb samuti laulmisega ja on alati olnud tema jaoks keegi, kelle moodi ta laulda tahaks. Sahtlisse on Juhan kirjutanud väga mitmeid lugusi ja võib-olla saab ka neid kunagi kuulda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.