ELINA BORN: DUETT JÜRI POOTSMANNIGA SAI TEOKS TÄNU SELLELE, ET LIITUSIN UNIVERSAL MUSIC’UGA

Jüri Pootsmann & Elina Born "Jagatud saladus"

Raadio 2 hommikuprogrammis olid täna külas Elina Born ja Jüri Pootsmann, et rääkida oma värskest duetist “Jagatud saladus”.

Elina selgitas, et koostöö Jüriga sai alguse maikuus, kui ta liitus Universal Music Group’iga. “Sain neilt sellise pakkumise, millest oli väga-väga raske keelduda ja võtsin selle väga hea meelega vastu. Kui juba selline lehekülg sai pööratud, tundus õige hakata laulma ka eesti keeles. Mul jookseb muusikamaastikul juba kuues aasta ja kuna ma olen varem ainult inglise keeles laulnud, tahtsin midagi uut. Jüri mõtles ka, et ta tahaks midagi uut ja tantsulisemat. See mõte oli meil tegelikult juba ammu, et koos lugu teha, nüüd on see hetk siis käes.”

“Ja mis saaks olla paremat kui enda väga hea sõbrannaga koos lugu teha ja siis veel ka laval koos seda energiat rahvale edasi anda. Tõesti, oleme rahul praegu,” lisas Pootsmann.

R2-le antud intervjuus tehti juttu ka sellest, et nii Elina kui Jüri on esindanud Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel, mispeale Jüri rääkis ühe kentsaka vahejuhtumi, mis leidis aset eile vanalinna Rimis, kus ta kohtus ühe “ossilaadse meesterahvaga”, nagu ta naeris. “Karjus juba kaugelt mu nime üle poe ja nägin, et ta salaja filmis ka. Tuli lähemale, õlad käisid vasakule-paremale ja ütles: “Pootsmann! Pootsmann!”. Küsisin, et “miks sa mind filmid?”“Kes see sind hakkas filmima, sa said ju Eurovisioonil viimase koha!”. Siis ma ütlesin: “Aga sa ütlesid mu nime, vähemalt tead mind!”. Igaljuhul, selliseid asju juhtub, tuleb pea püsti hoida ja alati saab ju järgmisel aastal paremini. Ma vähemalt sain seal eurolaval ära käia ja seda suurt lava kogeda. Mis seal ikka!”

Vaata ja kuula Elina & Jüri ühise laulu “Jagatud saladus” esitust TV3 saate “Eesti otsib superstaari” finaalis: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.