LEPATRIINU PANEB TANTSIMA – ILMUS UUS HOOGNE SUVESINGEL “UP THE SKY”

Lepatriinu ehk Triinu Paometsa kolmas hoogne suvesingel “Up the Sky” on järg kahele varem avaldatud singlitele “Little Lie” ja “Coffee Break”, mille leiab ka sügisel ilmuvalt albumilt “Treehouse”.

“Ma olen täheldanud, et kõik, mida ma loon või kirjutan, muutub varem või hiljem minu reaalsuseks. Ka “Up the Sky” on puhtalt visandus sellest, et minu karjääris on puhumas uued tuuled,” kirjeldab Lepatriinu. Ta lisab, et selleski laulus on armastusloo hõngu ning kõigil on oma rada, mida mööda rännata. “Tuleb lasta minna ja usaldada elu,” nendib Triinu.

Hetkel toimetab lauljatar usinasti stuudios koos trummar-klahvimängija Uku Kübaraga ja valmistub sügisel tormina maad vallutama. “Lepatriinu karakteri värskus on kindlasti midagi, mis tõuseb esile ja mõjutab praegust Eesti naisartistide arsenali. Lepatriinu muusika ei ole ilustatud, see ongi täpselt see, kes ta ise on – julge ja uuendusmeelne,” kommenteerib Lepatriinu plaadifirma No Angel Records esindaja Kristine Kebbinau.

Lepatriinu sai muusikakarjäärile hoo sisse Noortebänd 2016 konkursilt ning tänavu nomineeriti Eesti Muusikaauhindadel lausa kahes kategoorias: Aasta Indie Album ja Aasta Debüütalbum.

Ühtlasi kuulub lauljatar eelmisest aastast Taani indie-plaadifirma No Angel Records artistide nimistusse. No Angel Records on varasemalt koostööd teinud ka selliste artistidega nagu Avoid Dave, Rainer Ild, The Boondocks ja teised.

Kuula lugu Spotifyst!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.