UUENENUD BASTIONI AED AVAB TAAS UKSED NING ALUSTAB HOOAEGA PEOSARJA TIKS KUUENDA SÜNNIPÄEVAGA

Viru tänava alguses paiknev legendaarne Bastioni Aed avab täna, 15. juunil taas oma uksed ja kutsub hooaja avapeole! Suveaed, mis võlub rohelusega keset Tallinna vanalinna, avab programmi populaarse peosarjaga TIKS, mis tähistab enda kuuendat tegutsemisaastat ning lisaks Sander Mölderi ja Peeter Ehala plaadikeerutamisele leiab aset ka “TIKS 071” kontsert-ettekanne.

Mitmeid uuendusi läbinud legendaarne sündmuspaik Bastioni Aed kostitab sel suvel külalisi mitmekülgse programmiga: igal kolmapäeval toimub Martin Saare eestvedamisel juba kaheksandat hooaega peosari Legendary Wednesday, neljapäevad on peamiselt kontsertide päralt ning nädalavahetustel saavad külastajad tantsida erinevate DJ-de ja peosarjade rütmis.

“Eesmärk on pakkuda külastajatele võimalikult mitmekülgset programmi ja muusikalist elamust. Mitmed meie sündmused on piletivabad – sedasi on kõigil võimalik päikeselisel terrassil nautida mõnusat seltskonda ja kvaliteetset muusikat,” sõnab Laura Kurs, üks programmijuhtidest. “Lisaks leiate Bastioni Aiast suurepärase toidumenüü ja kirsiks tordil on idülliline ja rohelust täis atmosfäär,” lisab Liisa Lahtmets, teine programmi eest vastutaja ning mainib, et terrass on ka programmivälisel ajal igapäevaselt külastajatele avatud.

Reedesel avapeol astuvad üles TIKS DJ-d Sander Mölder, Peeter Ehala ja kaasmelomaanid. Lisaks peosarja kuuenda sünnipäeva tähistamisele toimub TIKSi uue albumi “TIKS 071” esmaesitlus, mida kannavad ette Sander Mölder ning Sänni Noormets viiulil, Kristjan Kallas trummidel ja Jonas Kaarnamets kitarril.

Bastioni Aia avapidu toimub reedel, 15. juunil Bastioni Aias, Viru tn 23 algusega kell 21:00. Pileteid hinnaga 10€ on võimalik soetada kohapealt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.