KUULA: SELLEL NÄDALAL KOOS ANSAMBLIGA SMILERS TUURITAV TANEL PADAR ÜLLITAS SINGLI “VEEL JA VEEL”

Foto: Alexandr Kovaljonok

Tanel Padar andis välja singli pealkirjaga “Veel ja veel”. Lugu on pärit eelmise aasta detsembris ilmunud EP-lt “Parem veelgi”, muusika autoriteks on Tanel ise koos bändikaaslaste Kaspar Kalluste ja Tarvi Kulliga. Imeilusad laulusõnad kirjutas Lauri Saatpalu.

“Olen suurema osa enda muusikast kirjutanud üksi ning see on olnud väga põnev teekond. Aga tuleb tunnistada, et viimasel ajal naudin ühisloomingu protsessi oluliselt rohkem. See ideede paljusus ning nende kujunemine tõeliselt värskeks tervikuks on elamus omaette. Piiranguid ei ole ning rong võib täiel gaasil lõpmatusse kihutada,” kommenteerib Tanel uue singli sünnilugu.

Uuele singlile andsid visuaalse vormi produtsent Georg Tulver ning animaator Taimar Müller.

Sellel nädalal annavad Tanel Padar ja ansambel Smilers neli ühist kontserti pealkirjaga “Suverock 2018”.

Kontserdid toimuvad:
K 13.06 Tartu Laululaval
N 14.06 Pirita Kloostri Varemetes
L 16.06 Haapsalu Lossihoovis
P 17.06 Rakvere Vallimäel

Pääsmed müügil Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.