ANNA KUCHINSKY AVALDAS POSITIIVSUSEST PAKATAVA MUUSIKAVIDEO “ÕNN SOBIB SULLE”

Laulja Anna Kuchinsky avaldas uue suvise singli “Õnn sobib Sulle”. Loo kaasautoriks on hinnatud produtsent ja helilooja Arian Levin.

“Kevadel alustasin koostööd produtsent Arian Leviniga, kes muuhulgas pakkus mulle välja väga kaasahaarava suvise biidi, millest valmiski “Õnn sobib Sulle”. See on positiivne lugu, mis kutsub lahti murdma ootamise harjumusest, et väikeste sammudega luua endale elu, mida soovid,” kirjeldab Anna uue loo sündi.

Loole ilmus ka siiras ja emotsionaalne muusikavideo, mis sai filmitud Londonis. “Selles muusikavideos ma tantsin võõraste inimestega Londoni tänavatel. Peatasin möödujaid, tutvustasin ennast ning palusin neid minuga 30 sekundit tantsida. Võõraste inimestega rääkimine alguses nõudis minult eneseületust, kuid enamus tuli minu sooviga kergelt kaasa ning võtted möödusid väga meeleolukalt,” rääkis Kuchinsky.

Anna Kuchinsky on laulja ja laulukirjutaja. Aastal 2017 ilmus tal album nimega “Edasi”, mis koosneb laulja enda kirjutatud lugudest. Sama aasta septembris osales Anna raadiojaama Sky Plus Sügishiti konkursil, kus ta lugu “Because I’m Ready” valiti parimate hulka.

Arian Levin on muusik ja helilooja, kes on loonud muusikat filmidele “Klassikokkutulek” ja “Seenelkäik” ning on produtseerinud muusikat muuhulgas sellistele koosseisudele nagu Def Räädu, Hõbeniit jpt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.