NAD ON TAGASI! OMAAEGNE MENUBÄND NEXUS VALMISTUB JUUNIKUU ESINEMISTEKS

Eelmise aasta detsembris avalikustati uudis, et omaaegne menubänd Nexus on otsutanud 2018. aasta suvel taas kokku tulla, et tähistada bändi 15. sünnipäeva. Tänavuse comeback’i avalöök tehti jaanuaris Eesti Muusikaauhindade galal, kuid korralik tagasitulek toimub juunis, mil antakse neli kontserti. Täna toimus Nexuse esimene bändiproov ning MuusikaPlaneet uuris Merlyn Uuskülalt, kuidas see läks.

Merlyni sõnul tegid nad täna läbi kogu kava ja proov kestis kokku 2,5 tundi. “Lood olid kõigil ilusti meeles ja oli tore taaskohtumine,” kommenteeris lauljatar. Proove toimub enne esinemisi loomulikult veel ning lisaks temale, Jannele ja Helenile on laval ka nende live-bänd, mis samuti kohal samas koosseisus kui aastaid tagasi: trummar Boriss Hrebtukov, bassist Viljar Norman ja kitarrist Kristjan Kaasik.

Nexuse esinemised:
8.06 Märjamaa lauluväljak
9.06 Põlva Intsikurmu
22.06 Kose jaanituli
29.06 Retrobest Otepää

Ansambel Nexus sai alguse 2002. aasta sügisel, kusjuures algselt oli projekti nimi Five Alive, kus lisaks kolmele neiule tegutses ka kaks tantsupoissi. Üheskoos peeti läbirääkimisi plaadifirmaga TopTen, mille tulemusel moodustus siiski tüdrukutebänd, mille kolmas liige vahetus samuti – 2003. aasta alguses liitus Merlyn Uusküla ja Helen Randmetsaga Janne Saar. Kollektiiv lagunes aastal 2006.

Bändi tegemistel saab silma peal hoida Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.