RÄPPAR METSAKUTSU ÜLLITAS TOPELTSINGLI “NAERA MU MASKI / NAERA MU KEEPI”

Täiendatud 29. mail kell 09:09

Räppar Metsakutsu avaldas korraga kaks uut lugu “Naera mu maski” ja “Naera mu keepi”, mis on tegelikult ühe ja sama loo variatsioonid. Topeltsingel kutsub üles inimestesse rohkem süvenema.

Singli esimese osa “Naera mu maski” produtseeris kodumaisest räpipundist 5LOOPS tuntud Otto Suits. Koostöö Ottoga oli Metsakutsu jaoks esmakordne. “Biit inspireeris silmapilkselt ja sõnad sündisid väga ladusalt, ilma pikema jokutamiseta,” nentis Metsakutsu.

Singli teine osa “Naera mu keepi” on Meelis Meri ja Ville Veeringu nägemus samast loost. “Originaalist märgatavalt kurjakuulutavam ja agressiivsem versioon on meisterdatud kõigile neile, kellele meeldib bass ja sünged saundid,” kinnitas ta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.