KUULA: DEF RÄÄDU & J.O.C. “SUVEPÄIKE”

Def Räädu & J.O.C. on valmis saanud selle suve esimese suvebängeri “Suvepäike”.

Laul räägib sellest, kui tore on nautida kõike seda, mida pakub suvi ja päike – nendest lihtsatest nähtustest, millede olulisust oma elukvaliteedi tagamisel ja suurendamisel sageli ära unustame. Kontoris eesmärkide saavutamisega vähemalt sama oluline peaks kõikidele inimestele olema päikesepaistelistel päevadel õuesoojuse, päikese ja värske õhu nautimine – ajaliselt soovitavalt enam, kui konditsioneeritud õhuga keskkonnas aega veedetud saab.

“Suvepäike” kutsub kõiki aeg-ajalt ka “kardetud” mugavustsoonis aega nautima ja lihtsatest asjadest mõnu tundma. Soojendagem end vahel ka klišeede paistel! Leidkem tähtsate tegemiste kõrvalt ikka aega ka niisama mõnusalt pikutada!

NB! Lähipäevadel jõuab lugu ka erinevatesse digikanalitesse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.