EESTI ALBUMITABELIL UUS LIIDER

Nagu esmaspäeviti tavaks, avalikustati Raadio 2-s tänagi värske Eesti albumitabel, mis pandud kokku eelmise nädala müügitulemuste kohta. Eelmise korra esinumber, Reketi CD “Rahu” on alistatud, sest oodatult napsas uuena liidrikoha Jaak Joala kogumikplaat “Taas on päev”.

Tegu on kogumikuga, kuhu koondatud Jaak Joala (1950-2014) esimesed muusikakatsetused – kõigepealt ansamblis Kristallid ja seejärel kollektiivis Virmalised. Helikandjal on kokku 13 laulu ning tegu on viienda plaadiga Joala kogumike sarjast. Eelmised olid: “Suveöö”, “Unustuse jõel”, “Minu elu” ja “Alles eile”.

R2 Eesti albumitabel (7. mai):

1 UUS Jaak Joala “Taas on päev”
2 (1) Reket “Rahu”
3 (3) Sinu Naine “Õnnelik lõpp”
4 (2) Erinevad esitajad “100 armastatud Eesti laulu”
5 (5) Patune Pool “Tõmban su hoovi”
6 UUS Puuluup “Süüta mu lumi”
7 (4) Leslie Da Bass “Koridorid”
8 (9) Voorand / Koikson / Sooäär / Daniel “Tormisele”
9 (6) Ans. Andur “Roheline meri”
10 (8) Arvo Pärt “The Symphonies”

Sulgudes positsioon möödunud korral

Esikümnest väljas:

  • Orelipoiss “Sünnipäev”
  • inBoiler ja Heikki Kalle “Pronksist professorid”

Edetabelit aitavad Raadio 2-l kokku panna Tallinna poed Lasering ja Terminal ning üle-eestilised ketid Apollo ja Rahva Raamat.

1 vastus

  1. 7. mai 2018 @ 14:34

    […] Nagu esmaspäeviti tavaks, avalikustati Raadio 2-s tänagi värske Eesti albumitabel, mis pandud kokku eelmise nädala müügitulemuste kohta. Eelmise korra esinumber, Reketi CD “Rahu” on alistatud, sest oodatult napsas uuena liidrikoha Jaak Joala kogumikplaat “Taas on päev”. Tegu on kogumikuga, kuhu koondatud Jaak Joala (1950-2014) esimesed muusikakatsetused – kõigepealt ansamblis Kristallid ja seejärel kollektiivis Virmalised. Helikandjal … Loe edasi EESTI ALBUMITABELIL UUS LIIDER → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: