UUS LUGU: JANICE & AMIRAN “SOBER”

Tartu muusikud Janice ja Amiran on taas saanud valmis ühise loo, mis kannab pealkirja “Sober” ja mille esmaesitlus toimus täna hommikul raadios Ring FM.

Positiivne laul räägib sellest, kuidas ühel hetkel tekib täielik selgus selle kohta, kuidas oma eluga edasi minna. Kuidas kaaslasega uusi piire ületada ja võtta elu nii nagu see on – kuni tippu välja!

Nii Janice kui Amiran on oma loominguga jõudnud Eesti Laulu poolfinaalidesse. Janice 2015. aastal koos Demiega, looga “KUUM” ning Amiran 2017. aastal projektiga Almost Natural, palaga “Electric”. Lisaks kirjutas mees tänavu lauljale DESIREE loo “On My Mind”.

Ühise muusika loomiseni jõuti 2016. aasta sügisel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.