VILJANDI ROKKBÄND FUQTUAL AVALDAS UUE SINGLI KOOS MUUSIKAVIDEOGA

Fuqtuali värske lugu “Läbitud” näitab bändi uut suunda ja samuti on videost üllatusena näha ansambliga liitunud kolmandat liiget. Klahvpillid võttis endaga kollektiivi kaasa Tevon Sova, kes annab bändile juurde uut kõla ja värvi.

Loo “Läbitud” muusikavideo, mille tegi Kris Süld, filmiti one take‘ga ehk ühe klipina, mida pole Eestis väga palju tehtud.

Laul salvestati, mixiti ja masterdati Muusa Helistuudios, Hyrr Innokent Vainola poolt.

Fuqtual on 2015. aastal Viljandis asutatud rokkbänd, mis pakub laval väga mõnusat live’i ja eriti ägedat showd. Pundil on ilmunud EP ja mitu videosinglit. Ansambel koosneb kolmest kutist – Ako Lehemets trummidel, Markus Lehemets mikrofoni ja bassi taga ning äsja bändiga liitunud Tevon Sova klahvpillidel.

Noormehed on esinenud Eesti mitmetel lavadel ja paljude tuntud artistidega.

Hetkel töötab Fuqtual oma esimese albumi kallal. Plaadil saab olema palju uut materjali ja samuti ka vana loomingut, uues võtmes.

1 vastus

  1. 2. mai 2018 @ 13:48

    […] Fuqtuali värske lugu “Läbitud” näitab bändi uut suunda ja samuti on videost üllatusena näha ansambliga liitunud kolmandat liiget. Klahvpillid võttis endaga kollektiivi kaasa Tevon Sova, kes annab bändile juurde uut kõla ja värvi. Loo “Läbitud” muusikavideo, mille tegi Kris Süld, filmiti one take‘ga ehk ühe klipina, mida pole Eestis väga palju tehtud. Laul salvestati, mixiti ja masterdati … Loe edasi VILJANDI ROKKBÄND FUQTUAL AVALDAS UUE SINGLI KOOS MUUSIKAVIDEOGA → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: